Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Telekommunikáció egyéb termékei

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Telekommunikáció egyéb termékei

Népszerű telekommunikációs kiegészítők

Selfie bot

selfie bot egy automatizált eszköz, amely segít a tökéletes önarckép elkészítésében. Könnyű használni és kompakt méretű, ideális utazáshoz.

  • Képes különböző szögekből fotózni, így változatos képek készíthetők.
  • A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a távirányítóval való vezérlést, ami még kényelmesebb felhasználást biztosít.

selfie bot nagyszerű eszköz azoknak, akik gyakran szeretnek szelfiket készíteni, de nem szeretnének másoktól folyton segítséget kérni a kép készítésében.

Telefon állvány

telefon állvány egy praktikus tartó, amely segít stabilan rögzíteni a telefont fotózáshoz vagy videók készítéséhez. Könnyű hordozhatósága miatt bárhol használható.

  • Állítható magasságú és szögű, így rugalmasan alkalmazkodik az adott helyzethez.
  • Biztonságosan tartja a telefont, így stabil felvételeket lehet készíteni anélkül, hogy aggódni kellene a készülék leesése miatt.

telefon állvány ideális választás azoknak, akik szeretnék javítani fotóik vagy videóik minőségét, valamint könnyedén megosztani tartalmaikat közösségi médiaplatformokon.

Selfie bot és telefon állvány bemutatása

Funkciók

selfie bot és a telefon állvány olyan eszközök, amelyek segítségével könnyedén készíthetünk tökéletes önarcképeket vagy csoportfotókat. A selfie botok általában teleszkópos nyúlású karokkal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik a kívánt szög beállítását. A telefon állványok pedig stabil tartást biztosítanak a telefonnak.

Kompatibilitás

Mind a selfie bot, mind a telefon állvány széles körben kompatibilisek a legtöbb okostelefonnal, így bármilyen típusú telefonnal használhatók. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk az eszközünk méretéért vagy típusáért.

Könnyű használat

Az ilyen kiegészítők rendkívül egyszerűen használhatók. Csak csatlakoztatni kell a telefont az állványhoz vagy a selfie bothoz, majd be kell állítani a megfelelő szöget vagy magasságot. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy mosolyogva készítsük el az ideális fotót.

Választási szempontok és szűrők

Ár és minőség

selfie bot ára változó lehet attól függően, hogy milyen funkciókkal rendelkezik. Fontos szempont az is, hogy mennyire stabil, és mekkora a maximális terhelhetősége. A telefon állvány esetében figyelembe kell venni a tartó anyagát és a készülék méretéhez való illeszkedését.

Kompatibilitás és kényelem

Amikor selfie botot vagy telefon állványt választunk, fontos figyelembe venni a készülék kompatibilitását. Ellenőrizni kell, hogy az adott eszköz mely típusaihoz használható. Emellett a könnyű hordozhatóság is kulcsfontosságú szempont lehet.

Funkciók és extra opciók

Néhány selfie bot rendelkezik távirányítóval, ami könnyebbé teszi a fényképezést. Egyes modellek akár 360 fokos panorámaképeket is készíthetnek. A telefon állványoknál érdemes figyelni az állítható magasságra, illetve az esetleges beépített világításra is.

Válogass oldalunkon minőségi termékek között és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb selfi botot vagy telefon állványt.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése