Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Akkumulátor töltő

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Akkumulátor töltő

Akkumulátor töltő fajtái

Kompakt töltő

Könnyűek és hordozhatóak, ideálisak autószerelőknek vagy otthoni használatra. Gyors és hatékony töltést biztosítanak kisebb járművek számára.

Intelligens töltő

Felismerik az akkumulátor típusát és állapotát, majd ennek megfelelően szabályozzák a töltést. Biztonságos és hosszabb élettartamot biztosítanak az akkumulátornak.

Többfunkciós indítókábel

Nemcsak töltésre, hanem indításrásegítésre is alkalmasak. Kényelmes megoldást nyújtanak az autóindítás esetén.

Vásárlási útmutató

Hasznos funkciók

Egy akkumulátor töltő számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például az automatikus töltésszabályozás, ami megakadályozza az akkumulátor túltöltését. Fontos figyelembe venni a töltési sebességet is, mely befolyásolja a töltés idejét.

Kompatibilitás ellenőrzése

Akkumulátor töltő vásárlása előtt, győződj meg róla, hogy kompatibilis-e az autód akkumulátorával. Ellenőrizd az akkumulátor feszültségét és az amperszámot, hogy biztosan megfeleljen az eszköz.

Praktikus kiegészítők

Fontold meg olyan praktikus kiegészítők beszerzését, mint az indítókábel vagy az indításrásegítő, amelyek segítségével könnyedén elindíthatod autódat egy lemerült akkumulátort követően.

Töltés lépései

Csatlakozások ellenőrzése

Az akkumulátor töltő használata előtt mindig győződjünk meg róla, hogy a csatlakozások szorosan illeszkednek-e. Fontos, hogy a pozitív és negatív polárok ne érjenek össze.

Töltési mód kiválasztása

Válasszuk ki a megfelelő töltési módot az autó akkumulátor töltőnél. Általában három fajta töltési mód közül választhatunk: lassú, gyors vagy karbantartó töltés.

Töltés indítása

akkutöltő használata során kövesd az eszközön található utasításokat. Gyakran csak egy gomb megnyomásával elindíthatjuk a töltést.

Indítókábel használata

Ha az autónk nem indul, alkalmazhatjuk az indításrásegítőt. Csak olyan járműveknél alkalmazhatjuk, amelyek feszültsége megegyezik az autónk akkumulátorának feszültségével.

Indítókábel és indításrásegítő használata

Indítókábel

Az indítókábel egy elengedhetetlen eszköz, amely lehetővé teszi az autó akkumulátorának gyors feltöltését másik jármű segítségével. Fontos, hogy a kábelek megfelelően legyenek csatlakoztatva a forrás- és célfelületre.

használati folyamat egyszerű: először kapcsoljuk be, majd csatlakoztassuk az indítókábelt a megfelelő pólusokhoz. Végül indítsuk el a segítő járművet, majd az érintett autót.

Indításrásegítő

Az indításrásegítő, vagy más néven akkutöltő, egy hatékony eszköz az autó akkumulátorának töltésére önállóan. Kompakt mérete lehetővé teszi hordozhatóságát, így bárhol használhatjuk szükség esetén.

Az alkalmazása egyszerű: csak csatlakoztassuk az indításrásegítőt az autó akkumulátorához, majd kapcsoljuk be az eszközt. A modern modellek rendelkeznek biztonsági funkciókkal is, például túlfeszültség-védelemmel.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése