Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Beépíthető készülékek kiegészítő termékei

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Beépíthető készülékek kiegészítő termékei

A kiegészítő termékek jelentősége

szénszűrő kulcsfontosságú a szagok és gőzök hatékony eltávolításában. Az aktívszén-szűrő segít megszabadulni az irritáló szagoktól, miközben tiszta levegőt biztosít otthonában. A fém zsírfilter hatékonyan elnyeli az ételek sütése során keletkező zsírokat és olajokat.

Ezek a légtechnikai bekötő szettek összeszerelése egyszerű, nem igényel speciális szakértelmet. A szénszűrők általában 3-6 hónaponként cserélendők, hogy megakadályozzák a hatékonyság csökkenését. Az aktívszén-szűrők átlagosan 6 hónapig képesek hatékonyan működni.

fém zsírfiltereket rendszeresen tisztítani kell, hogy megakadályozza a lerakódásokat és növelje az élettartamukat. Ezek a kiegészítő termékek hozzájárulnak a páratlan főző- és sütési élményhez otthonában.

Népszerű kiegészítők áttekintése

Az otthoni szellőztetés fontos elemei közé tartoznak a szénszűrők, amelyek hatékonyan távolítják el a kellemetlen szagokat a levegőből. Ezek az aktívszenes szűrők könnyen cserélhetők, és ideálisak konyhákban vagy fürdőszobákban.

fém zsírfilterek is elengedhetetlenek a pára és zsír eltávolításához a konyhai páraelszívóknál. Ezek a filterek könnyen tisztíthatók és hosszú élettartamúak, biztosítva a hatékony légszűrést.

légtechnikai bekötő szettek segítségével könnyedén összekötheti a szellőzőrendszerét egy külső légcsatornával. Ezek az eszközök biztosítják, hogy friss levegő áramoljon be otthonába, javítva ezzel a beltéri levegő minőségét.

Légtisztítási technológiák kiválasztása

Az otthoni légtisztítás során fontos szempont a megfelelő szűrési technológia kiválasztása. A szénszűrők hatékonyan eltávolítják a kellemetlen szagokat és gázokat, miközben semlegesítik a káros anyagokat. Az aktívszén-szűrők pedig nagyszerűen megszabadulnak az allergénektől és a toxinoktól.

fém zsírfilterek ideálisak a konyhai pára és zsírok elnyelésére, hosszú élettartammal rendelkeznek és könnyen tisztíthatók. A légtechnikai bekötő szettek segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a légtisztítót az otthoni légtechnikai rendszerhez.

 • A szénszűrők előnyei:
  • Hatékony szageltávolítás
  • Gázok semlegesítése
  • Káros anyagok eltávolítása
 • Az aktívszén-szűrők pozitívumai:
  • Allergének és toxinok eltávolítása
  • Tiszta, friss levegő biztosítása
 • fém zsírfilterek jellemzői:
  • Konyhai pára és zsírok elnyelése
  • Hosszú élettartam
  • Egyszerű tisztíthatóság

Válassza ki az otthona igényeinek leginkább megfelelő légtisztító technológiát!

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése