Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Rovar és kártevő riasztó

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Rovar és kártevő riasztó

Ultrahangos és elektromos riasztóeszközök működése

Ultrahangos riasztók

Az ultrahangos vakondriasztók olyan eszközök, amelyek magas frekvenciájú hanghullámokat bocsátanak ki. Ezek a hangok zavaróak a vakondok és egyéb kártevők számára, így elkerülik az adott területet. Az ultrahangos riasztók nem ártalmasak az emberekre vagy a háziállatokra.

  • Hatékony megoldás természetes módon: Az ultrahangos vakondriasztók természetes módon űzik el a kártevőket anélkül, hogy vegyi anyagokat kellene használni.
  • Könnyen telepíthető: Ezek az eszközök általában egyszerűen telepíthetők és kezelhetők, így ideális választás lehet bárki számára.

Elektromos riasztók

Az elektromos egérriasztók és egérirtó készülékek elektromos impulzusokat vagy rezgéseket használnak az egerek távol tartására. Ezek az eszközök hatékonyan működnek, anélkül hogy környezetszennyező vegyszereket kellene alkalmazni.

  • Csendes üzemeltetés: Az elektromos egérriasztók csendesen működnek, nem okoznak zajt vagy zavart.
  • Hosszú távú megoldás: Ezek a készülékek hosszú távon is hatékonyak maradhatnak az egerek elleni küzdelemben.

Riasztóeszközök típusai és hatókörük

Vakondriasztó

A vakondriasztó kiváló választás lehet a kertek és gyümölcsösök védelmére. A talajba helyezett eszközök általában rezgéseket bocsátanak ki, melyek zavarják a vakondokat.

Napelemes vakondriasztó

napelemes vakondriasztó hatékony és környezetbarát megoldás lehet. Az eszköz napenergiával működik, így nem igényel külső energiaforrást.

Kártevő riasztó

kártevő riasztó segít megvédeni a növényeket és növénytermesztést. Ultrahangos vagy elektromos impulzusokkal űzi el a káros rovarokat.

Rovarriasztó

Az rovarriasztó ideális választás lehet az udvarok és teraszok védelmére. Különböző típusú eszközök léteznek, például UV-fénnyel vonzzák a rovarokat.

Egérriasztó

Az egérriasztó hatékony megoldás lehet az egerek távol tartására lakásokból vagy gazdaságokból. Ultrahangos vagy elektromos módszerekkel működhet.

Ultrahangos egérriasztó

Ultrahangos egérriasztóval könnyedén megszabadulhatunk az egerektől anélkül, hogy kárt okoznának. Az ultrahangos hangok zavarják az állatokat.

Rovar- és kártevő riasztás hatékony módszerei

Napelemes Vakondriasztó

napelemes vakondriasztó ideális megoldás lehet a kertekben, mezőgazdasági területeken a vakondok ellen. A készülék napenergiával működik, így hosszú távon költséghatékony és környezetbarát.

Ultrahangos Egérriasztó

Az ultrahangos egérriasztó hatékonyan űzi el az egereket a hanghullámok segítségével, anélkül hogy kárt tenne az emberi hallásban. Ideális választás lehet otthonokban vagy raktárakban.

Kutyariasztó

Az ultrahangos kutyariasztó megfelelő lehet olyan területeken, ahol a kutyaugatás zavaró lehet. A magas frekvenciájú hangok kellemetlenek a kutyák számára, ezáltal csökkentik az ugatás gyakoriságát.

Napelemes vakondriasztó előnyei

Hatékony védelem

A vakondriasztók napelemes kialakítása lehetővé teszi, hogy folyamatosan működjenek anélkül, hogy szükség lenne hálózati áramra. Ez biztosítja a folyamatos védelmet a kertben vagy a földeken.

Környezetbarát megoldás

napelemes vakondriasztók kímélik a környezetet, mivel napenergiát használnak az üzemeltetéshez. Ez csökkenti az energiafogyasztást és segít megőrizni a természetet.

Hosszú távú megtakarítás

Az ultrahangos egérriasztók napelemes változatai hosszú távon költséghatékonyabbak lehetnek, mivel nem igényelnek áramforrást vagy gyakori elemcserét. Ezáltal hosszú távon pénzt takaríthatunk meg.

Gyakori kérdések a riasztóeszközök használatáról

Telepítési folyamat

A vakondriasztók egyszerűen telepíthetők a kertbe vagy veteményesbe, általában csak be kell dugni őket a földbe.

Az ultrahangos egérriasztók könnyen használhatók, csak helyezzük őket olyan beltéri vagy kültéri területre, ahol az egerek gyakran megfordulnak.

Hatékonyság és hatótávolság

A vakondriasztók hatása változhat az időjárási körülményektől és a talaj típusától függően.

Az ultrahangos kutyariasztók hatótávolsága általában 5-10 méter között van, de ez változhat az eszköz típusától függően.

Áramellátás és fenntartás

napelemes vakondriasztók önellátóak, napenergiával működnek, így nem szükséges hozzájuk vezetékeket húzni.

Az egérriasztók rendszerint elemmel működnek, ezért időnként cserélni kell azokat az optimális hatékonyság érdekében.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése