Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Egér

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Az egér, az a kis szerkezet, amit mindig a kezedben tartasz munka közben, de sokszor bosszantó lehet. Kábele mindig összegabalyodik, ráadásul folyton elakad és nem megy oda, amerre te szeretnéd. A gamer egér sem jobb, csak drágább és néha bonyolultabb is lehet, mert több rajta a gomb. Ráadásul az összes gombja csak zavar, sosem tudod, melyik mire jó.

De van egy másik lehetőség is: a vezeték nélküli egér. Ezzel a kis szerkezettel végre szabadon mozoghatsz, nem kell aggódni a kábel miatt. Ráadásul sokkal könnyebb és kényelmesebb is, hiszen nem kell a kábel miatt kényelmetlen pozícióban ülni. A vezeték nélküli egér egyszerű, kényelmes és praktikus.

A gamer egér előnyeit sem szabad lebecsülni. Az extra gombok lehetőséget adnak a gyorsabb műveletekre, a precíz szenzor pedig pontosabb mozgást tesz lehetővé. A gamer egér ergonómikus kialakítása pedig kényelmet biztosít hosszabb játékmenetek során is.

Végül is, az egér valóban hasznos eszköz lehet, ha megfelelően választjuk ki. A vezeték nélküli egér a kényelem és szabadság, a gamer egér pedig a funkcionalitás és precizitás szempontjából is ideális választás lehet. Fontos azonban figyelembe venni az egyedi igényeket és preferenciákat a választás során.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése