Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Alkoholszonda

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Alkoholszonda

Alkoholszonda fajták

Légzéses alkoholszonda

Az alkoholszonda egy olyan eszköz, amely a légzésből mért alkoholszint alapján mutatja ki az alkoholfogyasztást. A digitális alkoholszondák közül a legelterjedtebb típus a légzéses alkoholszonda, amely gyors és egyszerű használatú.

A légzéses alkoholszondák működése során a felhasználó belefúj a készülékbe, majd rövid idő múlva megmutatja az eredményt. Ezek az eszközök könnyen hordozhatók és általában megbízható eredményeket szolgáltatnak.

Szájon át alkalmazható alkoholszonda

szájon át alkalmazható alkoholszondák egy másik típusa, amelyeket egyszerűen be kell venni és pár perc elteltével kimutatják az alkoholfogyasztás tényét. Ezek az eszközök kényelmesek és diszkrétek, így ideálisak lehetnek például egy vacsora utáni ellenőrzéshez.

A szájon át alkalmazható alkoholszondák könnyen kezelhetők és gyors eredményt adnak, ami segít abban, hogy tudatos döntéseket hozhassunk az autóvezetés előtt.

Félvezető érzékelős szondák

Félvezető technológia

Az alkoholszonda működése a félvezető technológián alapul, amely pontos és gyors eredményeket biztosít. Az alkoholt az emberi leheletben lévő alkoholmolekulák érzékelik.

Pontosság és megbízhatóság

digitális alkoholszonda kiváló pontossággal rendelkezik, képes akár 0,001%-os alkoholszintet is kimutatni.

Könnyű használat

Ez az eszköz egyszerűen használható: csak be kell kapcsolni, majd megvárni az eredményt. Nincs szükség kalibrálásra vagy bonyolult beállításokra.

Elektrokémiai érzékelős szondák

Elektrokémiai szenzorok

Az elektrokémiai érzékelős szondák speciális szenzorok, melyek az alkoholfogyasztás mértékét határozzák meg. Ezek a szenzorok elektromos jeleket használnak az alkohol jelenlétének kimutatására a légzésben.

Az alkoholszonda egyik típusa az elektrokémiai szenzorral működik. Ez a szenzor áramot mér az alkohol reakciója során, és ezáltal pontos eredményt nyújt a véralkoholszint meghatározásához.

Működés elve

Az elektrokémiai érzékelők alapelve az, hogy az alkohol molekuláinak kölcsönhatása olyan elektromos jelet generál, amelyet a készülék detektál. Az elektróda és a katalizátor közötti reakció során keletkező árammérések alapján határozzák meg az alkoholszintet.

  • Pontos mérés: Az elektrokémiai érzékelős szondák nagy pontossággal képesek meghatározni az alkohol koncentrációját a szervezetben.
  • Gyors eredmény: Ezek a szenzorok villámgyorsan reagálnak az alkoholfogyasztásra, így gyors és megbízható eredményt biztosítanak.

Digitális alkoholszondák előnyei

Pontos mérés

digitális alkoholszonda rendkívül pontos mérést tesz lehetővé az alkoholszint meghatározására, ami kulcsfontosságú a biztonságos vezetés szempontjából.

Gyors eredmények

Az alkoholfogyasztás utáni gyors eredmények segítenek az embereknek tudatos döntéseket hozni, például arról, hogy mikor ülhetnek volán mögé.

Könnyű használat

digitális alkoholszonda egyszerű és könnyen kezelhető kialakításának köszönhetően bárki könnyedén használhatja anélkül, hogy speciális képzésre lenne szükségük.

Vásárlási útmutató digitális szondákhoz

Pontosság és megbízhatóság

digitális alkoholszonda kiváló pontossággal mér, ami nagyban hozzájárul a megbízhatósághoz. Ez az eszköz általában +/- 0,01%-os vagy annál kisebb hibahatárral rendelkezik.

digitális szonda precízen mutatja az alkoholszintet, így biztos lehet benne, hogy pontos eredményt kap. Az alacsonyabb hibaszázalék növeli a mérés megbízhatóságát.

Kijelző és felhasználóbarát kezelés

Egy ilyen típusú szonda rendszerint világos és könnyen olvasható kijelzővel rendelkezik, amely segít az eredmény gyors és egyszerű értelmezésében.

digitális alkoholszonda ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető. A felhasználóbarát funkciók segítségével gyorsan és hatékonyan használhatja az eszközt.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése