Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Körkéses borotva

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Körkéses borotva

Körkéses technológia előnyei

Pontosabb borotválás

körkéses borotva kiválóan alkalmazkodik az arc kontúrjához, így pontosabb és simább borotválást tesz lehetővé.

Bőrbarát megoldás

Az elektromos borotva speciális kialakítása révén csökkenti a bőrirritációt, így ideális választás az érzékeny bőrű felhasználóknak.

Gyors és hatékony

Philips körkéses borotva rendkívül hatékonyan távolítja el a szőrszálakat akár egyetlen húzással is, időt és energiát takarítva meg.

Elektromos borotva körkéses rendszere

Hatékonyság növelése

Az elektromos borotva körkéses rendszere jelentősen hozzájárul a borotválkozás hatékonyságának növeléséhez. A körkéses technológia lehetővé teszi a borotva fejének sima, folyamatos mozgását, így könnyedén követi az arc kontúrjait.

Az ilyen típusú borotvák többirányú vágást biztosítanak, ami alaposabb eredményt eredményez. Emellett a körbeforgó fejek segítségével még a nehezen elérhető területeken is könnyedén lehet borotválkozni.

Bőrkímélő funkció

Az elektromos borotva körkéses rendszere nemcsak hatékony, hanem bőrkímélő is. A folyamatos mozgásnak köszönhetően minimalizálja az irritációt és csökkenti az esetleges bőrirritációkat.

Ez a borotva ideális azoknak, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek vagy hajlamosak a borotválkozás utáni bőrirritációra. A körkéses technológia segít abban, hogy sima és egészséges legyen az arcbőrünk még a gyakori borotválkozás mellett is.

Philips körkéses borotvák jellemzői

Kényelmes használat

Philips körkéses borotva kiválóan alkalmas a mindennapos borotválkozáshoz, biztosítva a sima és precíz borotválkozási élményt.

Hatékony borotválás

Az elektromos borotva innovatív kialakítása lehetővé teszi a gyors és alapos borotválást, minimalizálva az irritációt és vágásokat.

Vízálló kialakítás

Philips körkéses borotva vízálló jellegének köszönhetően egyszerűen tisztítható, akár zuhany alatt is használható.

Hosszú üzemidő

Az elektromos borotva hosszú akkumulátor-üzemideje lehetővé teszi több alkalommal történő használatát anélkül, hogy gyakran kellene feltölteni.

Vezeték nélküli körkéses borotva kényelme

Kényelem és praktikum

vezeték nélküli körkéses borotva kiváló a mindennapi borotválkozáshoz. Ez a típusú borotva könnyű és praktikus, így ideális azok számára, akik gyorsan szeretnék rendbe szedni arcukat reggelente.

Az elektromos borotva használata egyszerű és gyors. Csak fel kell tölteni, majd már használatra is alkalmas. Ezzel időt és energiát takaríthatsz meg a reggeli rutinodban.

Sima bőr és precíz borotválkozás

villanyborotva egyenletes vágást biztosít anélkül, hogy irritálná a bőrt. A beépített technológia lehetővé teszi a pontos kontúrok hozzáadását az arcszőrzet formázásához.

  • Gyors és hatékony
  • Ideális utazáshoz
  • Kíméli az érzékeny bőrt

Rugalmasság és sokoldalúság

Philips körkéses borotva több funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a személyre szabott borotválkozási élményt. Az eltérő bőrtípusokhoz igazodó beállításokkal mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót.

Az elektromos borotva alkalmazása egyszerű és gyors, így akár korán reggel is könnyedén elkészülhetsz.

Körkéses borotva karbantartása

Tisztítás és olajozás

körkéses borotva hosszú élettartamának biztosítása érdekében rendszeres tisztításra és olajozásra van szükség. A borotvafejeket hetente legalább egyszer alaposan ki kell tisztítani.

Az elektromos borotva tisztítása során használj speciális tisztítófolyadékot vagy meleg vizet, majd óvatosan távolítsd el a szőrszálakat a pengékről. Ne felejtsd el az olajozást sem, mely megakadályozza a kopást és növeli a borotva élettartamát.

Pengék cseréje

Fontos szempont a Philips körkéses borotva esetében is a pengék időszakos cseréje. Általában 1-2 évente ajánlott kicserélni őket, hogy továbbra is optimális teljesítményt nyújtsanak.

Az elektromos borotva pengéinek kopottsága befolyásolja az elért simaságot és hatékonyságot. Ha észleled, hogy a borotválkozás nem olyan hatékony, mint régen, valószínűleg ideje új pengéket beszerezni.

A legjobb körkéses borotva kiválasztása

Vásárlás előtt

Az elektromos borotva vásárlásakor fontos figyelembe venni a borotva fejet, mivel ennek minősége határozza meg a borotválkozás eredményességét.

Az összecsukható borotvafej könnyű hozzáférést biztosít az arc nehezen elérhető területeihez, mint például az áll és az orr környéke.

Használat közben

Philips körkéses borotva esetén ügyelni kell a borotvafej tisztaságára, hogy elkerüljük a bőrirritációt és a sérüléseket.

Fontos, hogy rendszeresen cseréljük ki a borotva fejet, ezáltal biztosítva a maximális teljesítményt és a sima borotválkozási élményt.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése