Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Szivargyújtó töltő

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Szivargyújtó töltő

Autós töltők típusai

Kábelhossz

Az autós szivargyújtó töltő különböző kábelhosszakkal rendelkezik, ami fontos szempont lehet a vásárlás során. A rövid kábel könnyen kezelhető, míg a hosszabb lehetőséget ad arra, hogy az autóban távolabb lévő aljzatokhoz is elérjünk.

USB portok száma

Fontos megfontolni, hogy hány USB porttal rendelkezik az autós töltő. Egyre több eszközt használunk egyszerre az autóban, ezért előnyös lehet olyan modellt választani, amely több USB portot kínál.

Gyorstöltési technológiák

Gyors töltés

szivargyújtó töltő lehetővé teszi a gyors és hatékony eszközök, mint például okostelefonok vagy tabletek, töltését az autóban. Ez általában 2.1A-s vagy 2.4A-s kimeneti teljesítménnyel rendelkezik.

Az ilyen típusú töltő alkalmas arra, hogy rövid idő alatt feltöltse az eszközök akkumulátorait, így ideális hosszabb autóutak során vagy sürgős helyzetekben.

Intelligens töltés

Az intelligens szivargyújtó töltő automatikusan felismeri az eszközök maximális töltési sebességét, így biztosítva a gyors és biztonságos töltést. Ez a típusú töltő általában USB-C vagy Quick Charge 3.0 technológiát használ.

Ez a modern technológia lehetővé teszi az eszközök gyorsabb és hatékonyabb feltöltését anélkül, hogy kárt okoznának az akkumulátorokban hosszú távon.

Automata érzékelős töltők előnyei

Kényelmes használat

Az automata érzékelős szivargyújtó töltő kényelmes és egyszerűen használható a mindennapokban. Csak helyezd be a készüléket a csatlakozóba, és az automatikusan érzékeli, mikor van szükség töltésre.

Biztonságosabb alternatíva

Ez a típusú töltő biztonságosabb az autós szivargyújtóban való hagyományos töltéssel szemben. Az automata érzékelés lehetővé teszi, hogy ne kelljen manuálisan ellenőrizni a töltöttséget.

Gyorsabb töltési folyamat

Az automata érzékelős töltő gyorsabban tölt, mivel azonnal felismeri, ha csatlakoztatva van egy eszköz. Ez jelentősen megkönnyíti az eszköz hatékony és gyors újratöltését.

Választási tippek

Méret és kompatibilitás

A szivargyújtó töltő kiválasztásakor fontos figyelembe venni az optimális méretet és a kompatibilitást. Győződj meg róla, hogy a készülék megfelel autód szivargyújtójának méretének.

Kimeneti teljesítmény

Az egyik legfontosabb szempont a szivargyújtó töltő kimeneti teljesítménye. Ellenőrizd, hogy az eszköz képes-e megfelelően tölteni a kívánt eszközöket.

Kiegészítő funkciók

Néhány szivargyújtó töltő rendelkezhet kiegészítő funkciókkal, mint például USB portok vagy gyors töltési lehetőségek. Ezek az extra tulajdonságok jelentős előnyt jelenthetnek.

Megbízhatóság és minőség

Fontos, hogy olyan márkát válassz, amely híres a megbízhatóságáról és minőségéről. Egy jó minőségű szivargyújtó töltő megbízható lesz hosszú távon.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése