Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

MP3, MP4 lejátszók

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

MP3, MP4 lejátszók

MP3 és MP4 lejátszó alapjai

Tárolás

Az MP3 lejátszó készülékek kis méretűek és könnyen hordozhatóak, mivel flash memóriát használnak a zeneszámok tárolására. Az MP4 lejátszó készülékek viszont nagyobb tárhellyel rendelkeznek, lehetővé téve a videók és képek tárolását is.

Az adattárolás típusa kulcsfontosságú szempont, amikor lejátszót választunk. A MP3 lejátszó általában 2 GB-tól 128 GB-ig terjedő tárhellyel rendelkezik, míg egy MP4 eszköz akár 256 GB-ig is terjedhet.

Akkumulátor élettartam

Az MP3 lejátszó eszközök hosszabb akkumulátor-élettartammal rendelkeznek, mivel csak hangfájlokat játszanak le. Ezzel szemben a MP4 lejátszó készülékeknél a videolejátszás magasabb energiát igényel, így az akkumulátor gyorsabban merülhet.

Az akkumulátor kapacitása befolyásolja a használati időt. Például egy átlagos MP3 lejátszó akár 30 órán keresztül is képes zenét játszani, míg egy MP4 eszköznél ez az idő rövidebb lehet.

Fontos funkciók és jellemzők

Tárolás és kapacitás

MP3 és MP4 lejátszó eszközök különböző tárolókapacitásokkal rendelkeznek, ami hatással van arra, hogy hány számot vagy videót tudnak tárolni. A legtöbb eszköz támogatja a különféle memóriakártyák használatát is.

Az alapmodell általában 4-8 GB tárolókapacitással rendelkezik, míg a prémium kategóriás eszközök akár 128 GB-ig is bővíthetők.

Új technológiai fejlesztések

Kompakt méret

Az MP3 és MP4 lejátszó készülékek újabb változatai rendkívül kompakt méretűek, könnyen hordozhatóak zsebben vagy táskában.

Az új technológiának köszönhetően a készülékek egyre kisebbek és könnyebbek, így ideálisak azoknak, akik szeretnek zenét hallgatni vagy filmeket nézni bárhol és bármikor.

Nagyobb tárhely

Egy új MP3 és MP4 lejátszó eszköz jellemzője a nagyobb tárhely, amely lehetővé teszi több szám vagy film tárolását egy eszközön.

Ezek a modern eszközök akár több gigabájt tárhellyel is rendelkezhetnek, így sokféle tartalmat lehet velük magunkkal vinni utazásokra vagy mindennapi tevékenységeink során.

Vásárlási útmutató

Méret és kijelző

Gondoljuk át vásárlás előtt, hogy mekkora lejátszó készüléket szeretnénk választani. A nagyobb kijelzők jobb videónézési élményt nyújtanak, de ne felejtsük el a kényelmet sem.

Tárhely és akkumulátor élettartam

Figyeljünk a tárhelyre, hiszen az MP3 lejátszó eszközöknél fontos a zenék számának befogadása. Az akkumulátor élettartam is kulcsfontosságú, különösen hosszú utazások során.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése