Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Mérőműszer

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Mérőműszer

Digitális mérőműszerek alapfunkciói

Mérések végzése

multiméter és a digitális multiméter alapvetően az elektromos mérésekre szolgálnak. Ezekkel a készülékekkel feszültséget, áramot és ellenállást lehet mérni. A bőröndmérleg és az ékszermérleg pedig pontos súlymérést tesznek lehetővé.

Az ékszermérleg kifejezetten finom mérésekre alkalmas, például drágakövek súlyának meghatározására. A fázisceruza segít az elektromos hálózatokban a fázisjelölésben.

Kijelzők és beállítások

A digitális mérőműszerek rendelkeznek LCD kijelzővel, amelyen könnyedén leolvashatók az értékek. Az egyes funkciók között egyszerűen váltogathatunk a készülék gombjainak segítségével.

  • multiméterek és a digitális multiméterek esetén különféle módok között válthatunk, például feszültség-, áram- vagy ellenállásmérésre.
  • Az ékszermérlegnél precízen be kell állítani a kívánt mértékegységet, legyen az gramm vagy karát.

Multiméterek és alkalmazásaik

Multiméter típusok

A multiméterek különböző típusai közé tartozik a digitális multiméter, amely széles körben használt mérőeszköz az elektromos áramkörök ellenőrzésére. Egy másik hasznos eszköz a bőröndmérleg, amely ideális megoldás lehet az utazóknak a csomagjaik súlyának mérésére.

Mérési funkciók

Ezek az eszközök különféle méréseket képesek végezni, például feszültségmérés, áramerősség-mérés és ellenállásmérés. A digitális multiméterek nagy pontossággal képesek ezeket a méréseket elvégezni.

Speciális felhasználások

Az ékszerészeti munkákhoz használt ékszermérleg precízen méri az apró tárgyak súlyát, így segítve az ékszerkészítőket a pontos anyagmennyiségek meghatározásában. Egy másik fontos eszköz a fázisceruza, amely segít az elektromos vezetékek fázisainak és feszültségének ellenőrzésében.

Bőrönd- és ékszermérlegek specifikációi

Méretek

A bőröndmérlegek általában kisebbek és könnyebbek, míg az ékszermérlegek precízebben kalibráltak és finomabb mérésekre alkalmasak.

Kapacitás

A bőröndmérlegek általában 50-100 kg közötti terhelést bírnak el, míg az ékszermérlegek finom mérésekre, például grammokra vagy milligrammokra is képesek.

Anyaghasználat

A bőröndmérlegek strapabíró anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a szállítás során felmerülő igénybevételeknek. Az ékszermérlegeknél a pontosság érdekében rozsdamentes acél vagy egyéb prémium anyagokat alkalmaznak.

Fázisceruzák a biztonságos munkavégzésért

Elektromos hálózatok ellenőrzése

fázisceruza egy olyan eszköz, amelyet elektromos hálózatok feszültségének jelenlétének vagy hiányának ellenőrzésére használnak. A ceruza rezgést vagy hangjelzést ad, ha észleli a feszültséget.

Az elektromos hálózatok ellenőrzése során a fázisceruza segít azonosítani a vezetékben lévő feszültség jelenlétét, ami kritikus fontosságú a biztonságos munkavégzés szempontjából.

Használati utasítások

  • A fázisceruza alkalmazása előtt mindig győződjön meg róla, hogy az eszköz megfelelően működik.
  • Ne feledje, hogy a ceruzát csak száraz környezetben szabad használni, és kerülje az eső vagy nedves helyeket.

Biztonsági előírások

  • Mindig viseljen megfelelő védőfelszerelést, például kesztyűt és szigetelő cipőt.
  • Soha ne próbáljon megjavítani elektromos problémákat, hagyja ezt szakemberre.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése