Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Konyhai kisgépek egyéb termékei

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Konyhai kisgépek egyéb termékei

Konyhai kisgépek és kiegészítőik

Vákuumfóliázó gép

vákuumfóliázó gép egy olyan eszköz, amely segítségével élelmiszereinket hosszabb ideig frissen tarthatjuk. A gép lényege, hogy levegőt von el az élelmiszert tartalmazó tasakból, így megakadályozza azok romlását.

Vízszűrő kancsó

vízszűrő kancsó egy praktikus eszköz a mindennapokban, amely segít megtisztítani a csapvizet. Az ilyen típusú kancsók beépített szűrőrendszerrel rendelkeznek, ami eltávolítja a vízből az esetleges szennyeződéseket.

Brita Maxtra szűrőbetét

Brita Maxtra szűrőbetét egy hatékony vízszűrő elem, amely alkalmas a Brita víztisztító kancsókhoz. Ez a betét képes eltávolítani az ízt és szagot befolyásoló anyagokat, valamint csökkenti a klór mennyiségét a vízben.

Vákuumfóliázó gép bemutatása

Vákuumfóliázó

vákuumfóliázó gép kiválóan alkalmas élelmiszerek hosszabb ideig tartós tárolására. Egyszerűen használható és hatékonyan szívja ki a levegőt az élelmiszerek csomagolásából.

A vákuumfóliázás segít megőrizni az élelmiszerek frissességét és ízét, valamint csökkenti azok romlásának esélyét. Ideális választás lehet például hús, hal vagy zöldség tárolására.

Vízszűrő kancsó

vízszűrő kancsó hatékonyan tisztítja meg a csapvizet, eltávolítva belőle a szennyeződéseket és kellemetlen szagokat. Ezek a kancsók általában speciális szűrőbetéttel rendelkeznek, amelyek javítják a víz minőségét.

Az otthoni vízszűrés segít abban, hogy mindig tiszta és ízletes vizet fogyasszunk, ami fontos az egészségünk szempontjából is.

Brita Maxtra szűrőbetét

Brita Maxtra szűrőbetét cserélhető alkatrész a Brita vízszűrő kancsókhoz. Ez a speciális betét hatékonyan távolítja el a klór- és egyéb szennyeződéseket a vízből, javítva annak ízét és minőségét.

A Brita Maxtra szűrőbetét rendszeres cseréje biztosítja, hogy mindig friss és tiszta vizet kapjunk otthonunkban. Fontos figyelni a csereszükségletre a hatékony víztisztítás érdekében.

Vízszűrő kancsó és szűrőbetét

Vízszűrő kancsó

vízszűrő kancsó kiválóan alkalmas a csapvíz tisztítására, eltávolítva belőle a szennyeződéseket és kellemetlen szagokat. Ez a praktikus eszköz biztosítja, hogy mindig friss és tiszta víz legyen otthonunkban.

  • Hatékonyan szűri a vizet
  • Könnyen használható
  • Segít csökkenteni az egészségre ártalmas anyagok jelenlétét a vízben

Szűrőbetét

A szűrőbetétek elengedhetetlenek a vízszűrő kancsók hatékony működéséhez. A Brita Maxtra szűrőbetétek például kiemelkedő minőségükkel és hatékonyságukkal hozzájárulnak a tiszta és ízletes ivóvíz előállításához.

  • Csökkentik a klór, ólom és egyéb szennyezőanyagok mennyiségét
  • Megőrzik az ivóvíz természetes ásványi anyag tartalmát
  • Hosszan tartó használatra tervezettek

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése