Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Hosszabbító, lengőkábel, kábeldob

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Hosszabbító, lengőkábel, kábeldob

Hosszabbítók fontossága

Biztonságos használat

A hosszabbítók biztosítják, hogy a lengőkábel elérje a távoli aljzatokat, növelve a készülékek elérhetőségét. Azonban fontos, hogy ne terheljük túl őket.

Rugalmas működés

A kábeldob lehetővé teszi a hosszabbító gyors felcsévélését és tárolását. Így könnyen kezelhető és elkerülhető a kábelek összekuszálódása.

Lengőkábel használata

Biztonságos felhasználás

A lengőkábel ideális, ha rugalmas hosszabbításra van szükség a különböző elektromos eszközök számára. Fontos biztonsági előírásokat betartani, például ne használjunk sérült kábelt.

Az elektromos berendezésekhez csatlakoztatva mindig ügyeljünk arra, hogy a lengőkábel megfelelően legyen kibontva, ne legyen tekerve vagy összegabalyodva.

Könnyű tárolás és szállítás

A kábeldobok praktikus megoldást nyújtanak a lengőkábelek tárolására és szállítására. Ezek az eszközök lehetővé teszik a könnyű feltekerést és letekerést anélkül, hogy a kábel összegabalyodna vagy megsérülne.

robosztus fogantyúval ellátott kábeldobok könnyen mozgathatók és szállíthatók, így ideálisak otthoni vagy munkahelyi felhasználásra is.

Kábeldob típusai

Szabványos kábeldob

szabványos kábeldob általában rögzített hosszúságú kábelt tartalmaz, amelyek ideálisak otthoni használatra vagy kisebb projektekhez. Ezek könnyen szállíthatók és tárolhatók.

Professzionális kábeldob

professzionális kábeldob nagyobb mennyiségű kábelt képesek tárolni, és gyakran ipari vagy építési területeken használják őket. Ezek strapabíróbbak és hosszabb élettartammal rendelkeznek.

Automatikus visszahúzású kábeldob

Az automatikus visszahúzású kábeldob rendkívül praktikus, mivel a kábel használata után automatikusan visszahúzódik a dobjába. Ez megakadályozza a csomók kialakulását.

Forgatható kábeldob

forgatható kábeldob lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a kábelhez anélkül, hogy összekuszálódnának. Ideálisak olyan helyzetekben, ahol gyorsan kell ki- és becsévélhetni a vezetékeket.

Műszaki jellemzők megértése

Hosszabbító kábelek

Hosszabbító kábelek segítségével könnyedén növelhetjük a munkaterületünket anélkül, hogy állandóan a konnektort cserélnénk. Fontos figyelembe venni a maximális terhelhetőséget és az IP védettségi osztályt.

Lengőkábel használata

A lengőkábel egy rugalmas megoldás olyan helyzetekben, ahol gyakori mozgásra van szükség. Használatakor ügyelni kell a maximális terhelhetőségre, valamint az elektromos szigetelésre.

Kábeldobok funkciói

A kábeldobok nagyszerű eszközök a kábelek tárolására és rendezett elvezetésére. Fontos figyelembe venni a vezeték vastagságát, valamint a csavarodásmentes felhasználást.

Alkalmazási területek

Hosszabbító kábel

A hosszabbító kábel széles körben használatos otthonokban, irodákban és ipari környezetekben is. Ezek lehetővé teszik a távoli elektromos csatlakozópontok elérését anélkül, hogy új aljzatot kellene telepíteni.

Az előnyök közé tartozik a rugalmasság és könnyű hordozhatóság, míg a hátrányok között említhető a vezeték hosszabbításakor fellépő energiaveszteség.

Lengőkábel

Lengőkábelekkel gyakran találkozunk játékoknál, hintáknál vagy akár épületek függönyeinek rögzítésénél. A kiváló minőségű anyagból készült lengőkábelek biztosítják a stabil és biztonságos felhasználást.

Fontos technikai részlet, hogy a lengőkábelt megfelelően kell rögzíteni ahhoz, hogy ne legyen veszélyes vagy instabil.

Kábeldob

A kábeldob ideális olyan helyzetekben, amikor hosszabb távolságokra van szükség az áramforrás elérése érdekében. Ezek segítségével könnyedén tárolható és szállítható a hosszú kábel egy helyről a másikra.

pozitív aspektus az egyszerű használat és tárolás lehetősége, míg a negatív oldalon az esetleges gördülési veszélyt emelhetjük ki, ami figyelmet igényel.

Biztonságos használati útmutató

Megfelelő kábelhossz kiválasztása

Válassz megfelelő hosszúságú hosszabbítót vagy lengőkábelt a munkaterület teljes lefedéséhez. A túl rövid kábel okozhat feszültséget és meghibásodást.

Kábeldob használata

  • Gondosan tekerd le a kábelt a dobról, hogy elkerüld a csomók és csavarodások kialakulását.
  • Ne húzd meg erősen a dugót a konnektorba csatlakoztatáskor, mert sérülést okozhatsz vele.

Elektromos biztonság

  • Ellenőrizd rendszeresen a kábelt és dugvillát sérülések vagy repedések szempontjából.
  • Kerüld az esőt és nedves helyeket, amikor használod a hosszabbítót kültéren.

Karbantartási tanácsok

Ellenőrzés rendszeresen

Ellenőrizd a hosszabbítót, lengőkábelt és kábeldobot rendszeresen. Gyakori vizsgálattal időben észlelheted a sérüléseket vagy kopást.

Tisztítsd meg alaposan

A por és szennyeződések ronthatják a kábel teljesítményét. Használj enyhén nedves ruhát a tisztításhoz, majd hagyd megszáradni alaposan.

Helyes tárolás

Fontos megfelelően tárolni a hosszabbítót és kábeldobot. Ennek elmulasztása könnyen vezethet sérülésekhez vagy csomósodáshoz.

Megfelelő használat

Ügyelj arra, hogy ne terheld túl a hosszabbítót vagy lengőkábelt. A túlzott terhelés gyorsabban okozhat problémákat és rövidebb élettartamot eredményezhet.

Tárolási ajánlások

Száraz, hűvös helyen

A hosszabbító, lengőkábel és kábeldob ideális környezete a száraz, hűvös helyiség. Ez segít megelőzni az esetleges nedvesség által okozott károkat.

Kerülje a direkt napsugárzást

Fontos, hogy ne tegye ki ezeket az eszközöket a közvetlen napsugárzásnak, mivel ez ronthatja az anyagminőséget és csökkentheti az élettartamot.

Megfelelő tárolás

Biztosítsa, hogy a hosszabbítót, lengőkábelt és kábeldobot megfelelően tárolja, például feltekerve vagy rendezetten elhelyezve. Így könnyebben megtalálhatóak lesznek és kevesebb sérülésnek lesznek kitéve.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése