Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Monitor

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

A monitor egy eszköz, ami nélkül ma már elképzelhetetlen lenne a számítógépes munka vagy szórakozás. Azonban sokak számára a monitor csak egy egyszerű eszköz, ami nem nyújt különleges élményt. A gamer monitor viszont kiemelkedik a többi közül, de sajnos ennek az ára is magasabb.

A monitoroknak számos hátránya van. Elsőként említhetjük a színhűséget, ami sok esetben nem megfelelő, így a képek és videók nem jelennek meg valósághűen. Emellett gyakran előfordulhatnak színezési hibák vagy pixelesedés, amely zavaró lehet a felhasználók számára. A monitorok gyakran tükröződnek is, ami tovább rontja a képminőséget.

A gamer monitor viszont számos előnnyel rendelkezik. Elsőként említhetjük a gyors frissítési sebességet, ami ideális a játékokhoz. Emellett a nagy felbontás és a széles betekintési szög is kiemelkedő, így a játékosok teljesen bele tudnak merülni a játék világába. A gamer monitorok gyakran rendelkeznek beépített hangszóróval is, így még jobb élményt nyújtanak a felhasználóknak. Összességében a gamer monitor ideális választásnak bizonyul a játékosok és a szórakozni vágyók számára.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése