Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Hősugárzó

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Hősugárzó

Hősugárzó készülék alapjai

Működési elv

hősugárzó olyan fűtőberendezés, amely infravörös sugárzást használ a környezet melegítésére. Az elektromos áram az izzószálban hővé alakul, majd ezt sugározza ki, felmelegítve a környezetét.

Telepítés és elhelyezés

Fali hősugárzó készülék esetében fontos szempont telepítéskor a megfelelő elhelyezés. A legjobb hatás érdekében célszerű olyan helyre szerelni, ahol nincs akadály az infravörös sugárzás útjában.

Energiahatékonyság és fenntarthatóság

Az elektromos fűtőpanelek energiatakarékos megoldást nyújtanak, mivel csak azokat a területeket melegítik fel, amelyekre irányul a sugárzás. Ezáltal kevesebb energia felhasználásával is kellemes hőmérsékletet lehet elérni a helyiségben.

Elektromos fűtőberendezések típusai

Hősugárzó

A hősugárzó készülék gyorsan melegíti fel a helyiséget, azonnali hőt biztosítva. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen telepíthető és kezelhető.

A fali hősugárzó készülék hatékony és energiatakarékos, falra szerelve helytakarékos megoldást nyújt. Ideális kisebb helyiségek fűtésére.

Infrapanel

Az infrapanel hatékonyan sugározza ki az infravörös hőt, mely közvetlenül tárgyakat és embereket melegít. Energiahatékony megoldás.

Konvektor

konvektor gyorsan felmelegíti a levegőt, majd ezt áramoltatja a helyiségben. Gyors reakcióidő és egyszerű telepítés jellemzi.

Hősugárzó működése

Működési elv

hősugárzó és a fali hősugárzó készülékek is az elektromos fűtőberendezések egyik típusa, melyek infravörös sugárzást használnak a hő leadásához. Az infravörös sugarak közvetlenül melegítik fel a tárgyakat és személyeket a szobában.

Az infravörös sugárzás hatékonyan áthatol az levegőn, így közvetlen hőt biztosít anélkül, hogy fel kellene melegíteni a környezet levegőjét. Ezáltal energiatakarékos megoldást nyújt, csökkentve a fűtési költségeket.

Felhasználási területek

hősugárzó készüléket gyakran alkalmazzák otthonokban, irodákban és ipari helyiségekben is. Kiválóan alkalmas helyi fűtésre, például nappaliban vagy fürdőszobában. Emellett sportlétesítményekben is használatos lehet a komfortérzet növelése érdekében.

  • Egyszerű telepítése miatt gyorsan üzembe helyezhető.
  • fali hősugárzó csendes működésű, nem zavarja meg a mindennapi tevékenységeket.
  • Kompakt kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal el.

Vásárlási útmutató

Méret és teljesítmény

hősugárzó vásárlásakor fontos figyelembe venni a helyiség méretét és az elérni kívánt hőmérsékletet. A fali hősugárzó általában kisebb helyiségek, mint például fürdőszobák fűtésére alkalmas.

Energiahatékonyság és vezérlés

hősugárzó energiahatékonyságát az energiaosztály jelzi, amelynek skálája A-tól G-ig terjed. Fontos szempont még a vezérlési lehetőségek sokfélesége is, melyek lehetővé teszik a fűtés pontos beállítását.

Kiegészítő funkciók és design

Néhány modern hősugárzó extra funkciókkal rendelkezik, mint például bekapcsolási időzítő vagy távirányító. A design is fontos szempont lehet, hiszen a berendezés elhelyezkedése díszítőelem is lehet egy lakásban.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése