Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Digitális képkeret

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Digitális képkeret

Digitális képkeret jelentősége

Kényelem és praktikum

digitális képkeret készülék lehetővé teszi több fénykép tárolását egy eszközön, ami ideális megoldás lehet helymegtakarítás szempontjából.

Rugalmasság és sokoldalúság

Ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, a képek egyszerű kicserélését így mindig friss emlékeket láthatnak.

Egyedi beállítások és funkciók

sencor digitális képkeret különféle beállításokkal rendelkezik, mint például automatikus diavetítés vagy időzített kikapcsolás.

Kijelzők paraméterei

Felbontás

digitális képkeret felbontása meghatározza, hogy milyen részletesen jelennek meg a képek. Minél magasabb a felbontás, annál élesebbek lesznek a képek.

Az alacsony felbontású kijelzők homályos és kevésbé részletes képeket eredményeznek.

Képarány

sencor digitális képkeret készülék különböző képarányokat támogat, például 4:3 vagy 16:9 arányt. Fontos figyelembe venni, hogy a kiválasztott képkeret milyen arányú képeket tud megfelelően megjeleníteni.

A nem megfelelő képarány miatt az ábrák torzulhatnak vagy levágódhatnak.

Képernyő mérete

A kijelző mérete hatással van arra, mennyire élvezhető a digitális fotókeret használata. Nagyobb méretű kijelzőn könnyebb észrevenni a részleteket és jobban kiemelkednek a színek.

Kisebb kijelző esetén nehezebb lehet az apró részletek észlelése vagy több ember számára egyidejűleg nézegetni a képeket.

Vásárlási útmutató alapjai

Képernyőméret

digitális képkeret készülékek különböző méretű kijelzőkkel rendelkeznek, általában 7 és 15 hüvelyk között. Fontos figyelembe venni a felhasználási területet és az elhelyezést. Érdemes vásárlás előtt megnézni, hogy a képkeret mekkora képátlóval rendelkezik.

Felbontás

sencor digitális képkeret készülék felbontása meghatározza a képek élességét és részletességét. A magasabb felbontású készülékek jobb minőségű megjelenítést biztosítanak.

Képarány

A különböző képarányok lehetővé teszik a képek optimális megjelenítését anélkül, hogy levágódnának vagy torzulnának. Például a 16:9 képarány ideális lehet filmekhez, esetleg videó megtekintésére.

Tárolási kapacitás

Fontos szempont a digitális képkeret készülék esetében a tárolókapacitás, amely meghatározza, hány képet lehet tárolni a készülékben. Azoknak, akik sok fényképet szeretnének megjeleníteni, nagyobb tárhelyre van szükségük. Vásárlás előtt ne felejtsük el megtekinteni, hogy a készülék mekkora belső memóriával rendelkezik.

Sencor digitális képkeret

Kijelző méret

Sencor digitális képkeret készülékek különböző kijelzőméretekkel érhetők el, például 7 hüvelykes vagy 10 hüvelykes változatban. Ezek a nagyobb méretek ideálisak lehetnek az élénk és részletgazdag képek megjelenítéséhez.

Wi-Fi kapcsolat

Sencor digitális képkeret lehetőséget biztosít a Wi-Fi kapcsolaton keresztüli adatátvitelre. Ennek köszönhetően könnyedén frissítheted a képeket távolról is, anélkül, hogy fizikailag hozzáférnél a képkerethez. Vásárlás előtt érdemes megnézni, hogy az eszköz internetkapcsolat funkcióval rendelkezik-e.

Távirányító funkció

Sencor digitális képkeret gyakran rendelkezik távirányítóval, ami még kényelmesebbé teszi a használatát. A távirányító segítségével könnyedén válthatod a megjelenített képeket vagy állíthatod be az egyéb beállításokat.

Kapcsolódó kategóriák áttekintése

Képkeret Funkciók

digitális képkeret készülékek számos funkciót kínálnak, mint például automatikus diavetítésidőzített be- és kikapcsolás lehetősége, valamint beépített hangszóró, akár óra mutató, esetleg ébresztőóra funkció.

Képernyő Méret

sencor digitális képkeret elérhető különböző méretű képernyőkkel, például 8 hüvelykes vagy 10 hüvelykes változatokban.

Konnektivitás

Egyes digitális képkeret eszközök lehetőséget biztosítanak a Wi-Fi kapcsolatra, így könnyedén megoszthatja fotóit az online platformokon keresztül is.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése