Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Beépíthető fagyasztószekrény

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Beépíthető fagyasztószekrény

Beépíthető fagyasztószekrény bemutatása

Kapacitás és méretek

Egy beépíthető fagyasztószekrény kiváló választás lehet kisebb konyhákba vagy szűk terekbe. Általában 100-200 literes kapacitással rendelkezik, így elegendő helyet biztosít az élelmiszerek tárolásához.

Energiahatékonyság és zajszint

Az ilyen típusú fagyasztószekrények általában energiahatékonyak, mivel a készüléket be tudják építeni a konyhaszekrénybe, ami segít megőrizni a hideget. Fontos tényező, hogy emellett alacsony zajszinttel működnek, így nem zavarják a mindennapi tevékenységeket sem.

Funkciók és design

Modern funkciókkal rendelkeznek, mint például gyorsfagyasztás vagy hőmérséklet-szabályozás. A designjuk is letisztult és elegáns, illeszkedik a konyhai berendezések többi részéhez.

Beépíthető fagyasztószekrény előnyei

Energiahatékonyság

Egy beépíthető fagyasztószekrény kiváló energiahatékonysággal rendelkezik, csökkentve ezzel az energiafogyasztást és ezáltal a számlánkat. Az újabb modellek energiaosztály besorolása általában A+++ vagy ennél jobb. Mielőtt fagyasztó készüléket vásárolunk, fontos megtekinteni, hogy melyik gyártó milyen energiaosztályú készülékeket kínál.

Az energiatakarékosság mellett egy beépíthető fagyasztószekrény általában csendesebb működést biztosít, így a készülék nem zavarja a ház lakóit. Emellett modern funkciókkal rendelkezik, mint például noFrost technológia, amely megakadályozza a jégképződés lehetőségét.

Térkihasználás

beépíthető fagyasztószekrény készülékek kiválóan kihasználják a rendelkezésre álló teret, tökéletes megoldást nyújtva a kisebb konyhák számára is. A fiókos rendszer és az állítható polcok lehetővé teszik, hogy rugalmasan alakítsa ki a belső elrendezést.

A modern beépíthető fagyasztószekrény készülékek stílusos megjelenésükkel is hozzájárulnak a konyha esztétikai értékéhez. Különböző méretekben és designokban elérhetők, így könnyedén illeszthetők bármilyen konyhai berendezéshez.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése