Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Hálózati eszközök

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Hálózati eszközök

Router alapjai

WiFi jelerősítő

WiFi jelerősítő segít kiterjeszteni a vezeték nélküli hálózat hatótávolságát és erősíti a jelet nehezen elérhető helyeken is. Ez ideális megoldás lehet nagyobb lakásokban vagy irodákban.

Okos konnektor

Az okos konnektor lehetővé teszi, hogy távolról vezéreljük az otthoni eszközöket a Wi-Fi-n keresztül. Például bekapcsolhatjuk a lámpát telefonunkról anélkül, hogy otthon lennénk.

Mesh rendszer

mesh rendszer egy intelligens megoldás, amely több egység összekapcsolásával biztosítja a széles sávú internet lefedettségét az egész otthonban. Ez minimalizálja az interferenciát és megbízhatóbb kapcsolatot biztosít.

Hozzáférési pontok és jel erősítése

Mesh rendszer

mesh hálózatok kiváló megoldást nyújtanak a nagyobb lakások vagy irodák teljes lefedettségére. Ezek a rendszerek több egységből állnak, amelyek egymással kommunikálnak, így biztosítva a stabil és erős jelátvitelt.

Jelerősítő használata

Wifi jelerősítő segítségével könnyedén növelhetjük otthonunk vagy irodánk wifi lefedettségét. Egyszerűen csatlakoztatjuk őket a meglévő routerhez, így erősítve a jelet az elérhető területen.

Okos konnektor előnyei

Az okos konnektor lehetővé teszi, hogy távolról is vezérelhessük az otthoni eszközeinket. Például bekapcsolhatjuk a lámpát mielőtt hazaérnénk, így növelve az otthonbiztonságot.

Kapcsolók és adatátvitel hatékonysága

Adatátvitel sebessége

router és a mesh rendszer közötti adatátvitel sebessége kulcsfontosságú a hálózati teljesítmény szempontjából. A switch segítségével gyorsabb adatátvitelt érhetünk el a különböző eszközök között.

Stabilitás és zuhanások minimalizálása

Az okos konnektor használata növelheti a hálózati stabilitást, minimalizálva a kapcsolódási problémákat. Ezzel csökkenthetők az internetes zuhanások és a megszakadt kapcsolatok.

Jelerősítés hatékonysága

wifi jelerősítő segít kiterjeszteni a vezeték nélküli lefedettséget otthon vagy irodában. Ezáltal javulhat az internetkapcsolat minősége és sebessége.

Mesh hálózatok és okos konnektorok szerepe

Mesh hálózatok

Mesh hálózatok alkalmazása lehetővé teszi a stabil, nagy területű wifi lefedettséget anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne. Ezek a rendszerek automatikusan optimalizálják az adatátvitelt a legjobb sebesség érdekében. A mesh rendszerek kiterjesztik a jelerősítést azáltal, hogy több egységet helyeznek el a lakásban vagy irodában.

 • Előnyök:
  • Könnyen bővíthető
  • Stabil és megbízható kapcsolat
  • Automatikus sávszélesség-kezelés
 • Hátrányok:
  • Magasabb ár
  • Beállításuk némi technikai tudást igényel

Okos konnektorok

Az okos konnektorok lehetővé teszik a távoli energiamegtakarítást és az otthoni eszközök távvezérlését egy okostelefon vagy hangasszisztens segítségével. Ezek az eszközök időzített be- és kikapcsolást is támogathatnak, ezáltal növelve az energiahatékonyságot.

 • Előnyök:
  • Rugalmas vezérlés bárhol, bármikor
  • Energiahatékonyabb otthon
  • Egyszerű telepítés és használat
 • Hátrányok:
  • Kompatibilitási problémák bizonyos eszközökkel
  • Adatvédelmi aggodalmak

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése