Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Ventilátor

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Ventilátor

Ventilátor működési elve

Elektromos áram hajtja

A ventilátor működésének alapja az elektromos áramot használó motorokban rejlik. Az álló ventilátorasztali ventilátor és más típusok egyaránt elektromos energiát használnak a működésükhöz.

Lapátok mozgatják a levegőt

Az elektromos motor által hajtott lapátok forgása nyomást kelt a levegőben, így mozgatva azt. A ventilátor belső szerkezete lehetővé teszi, hogy a levegő egy irányba haladjon.

Különféle típusok

Az oszlop ventilátor és a torony ventilátor különleges formatervezése hatékonyabb levegőkeringést biztosít. A párásító ventilátor pedig nedvesített levegőt fúj a környezetbe.

Különböző típusú ventilátor bemutatása

Álló ventilátor

Az álló ventilátor egy nagy teljesítményű hűtőberendezés, melyet általában nagyobb helyiségekben használnak. A magassága állítható, így könnyen igazítható a kívánt szintre.

Az álló ventilátor előnye, hogy hatékonyan képes áramoltatni a levegőt a szobában, így gyorsabban és hatékonyabban hűti le azt.

Asztali ventilátor

Az asztali ventilátor kisebb méretű és könnyebb súlyú, ideális választás lehet irodai asztalra vagy éjjeli szekrényre. Alacsony zajszintjének köszönhetően akár alvás közben is használható.

Az asztali ventilátor praktikus lehetőség azoknak, akiknek korlátozott a hely vagy csak kisebb területet szeretnének hűteni.

Oszlop ventilátor

Az oszlop ventilátor modern megjelenésével és csendes működésével kitűnő választás lehet otthoni vagy irodai környezetbe egyaránt. A lapátok elhelyezése miatt egyenletes légáramlást biztosít a helyiségben.

Az oszlop ventilátor széles fújását sokan kedvelik, hiszen egyszerre több területet képes lehűteni.

Álló ventilátor jellemzői

Halk működés

Az álló ventilátor kiválóan teljesít a csendes működés terén, sőt ideálisak éjszakai használatra is.

Könnyű szállítás

A könnyű súlyú és gyakran kerekekkel ellátott ventilátor könnyen mozgatható a lakásban vagy az irodában.

Magasság állíthatóság

Az álló ventilátor magassága általában állítható, így könnyedén igazítható az egyéni igényekhez.

Légtömeg áramlása

Ezek a típusú ventilátorok nagyobb területre képesek levegőt áramoltatni, így hatékony hűtést biztosítanak.

Asztali ventilátor előnyei

Kompakt méret

Az asztali ventilátor kis mérete ideális asztalra vagy éjjeliszekrényre. Jó, hogy nem foglalnak sok helyet, így bárhol könnyedén elhelyezhetők a lakásban.

Rugalmas irányítás

Az asztali ventilátor általában rendelkezik különböző sebességbeállítással és dönthető fejjel, ami lehetővé teszi a levegő áramlásának pontos irányítását.

Energiahatékonyság

A legtöbb asztali ventilátor energiatakarékos üzemmódokkal rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni az elektromos energiafogyasztást. Érdemes, sőt fontos vásárlás előtt a jó energiahatékonysággal rendelkező ventilátor kiválasztása mert hosszú távon pénzt spórolhatunk vele.

Oszlop és torony ventilátor összehasonlítása

Méret és helyigény

Az oszlop ventilátor általában keskenyebb kialakítású, így kevesebb helyet foglal el a szobában, míg a torony ventilátor magasabb és nagyobb alapterületet igényel.

Az oszlop ventilátor ideális kisebb helyiségekbe, mivel könnyen befér a szűk terekbe, míg a torony ventilátor inkább alkalmas nagyobb szobákba vagy nyitott terekbe.

Funkciók és beépített extrák

Az oszlop ventilátor általában több funkcióval rendelkezik, mint például időzítő, különböző sebességfokozatok és távirányító. A torony ventilátor viszont gyakran tartalmaz párásító funkciót, ami segít javítani a levegő minőségét.

A párásító funkcióval ellátott torony ventilátor ideális szárazabb klímájú területeken vagy azoknak, akik egészségesebb levegőt szeretnének otthonukban.

Párásító ventilátor különleges funkciói

Párásító hatás

párásító ventilátor egyedülálló képessége, hogy nemcsak hűti a levegőt, hanem párologtatja is. Ezáltal segítenek a száraz levegő problémáinak enyhítésében.

Egészségügyi előnyök

A párásító funkcióval rendelkező ventilátor segíthet a bőr hidratálásában és az allergiák tüneteinek enyhítésében is.

Energiahatékonyság

A legtöbb párásító ventilátor energiatakarékos, mivel az alacsony energiafogyasztás mellett is hatékonyan működnek.

Ventilátor kényelmi funkcióinak áttekintése

Távirányító vezérlés

A legtöbb álló és oszlop ventilátor rendelkezik távirányítóval, amely lehetővé teszi a kényelmes működtetést a távolból is. A távirányítóval könnyedén válthatunk sebességet vagy beállíthatjuk az időzítőt.

Légkör szabályozás

Az asztali és torony ventilátor gyakran rendelkezik olyan funkciókkal, mint az automatikus forgatás vagy a párásító opció. Ezek segítenek optimalizálni a légáramlást és javítani a szoba hűvös érzetét.

Zajszint és alvó üzemmód

Fontos szempont lehet a ventilátor vásárlásánál a zajszint. Az oszlop ventilátor általában csendesebb, míg az asztali ventilátor erősebb hangot ad ki. Az alvó üzemmód lehetőséget biztosít éjszaka zavartalan pihenésre.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése