Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Páramentesítő

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Páramentesítő

Páramentesítő termékek működése

Vízgőz kondenzálása

páramentesítő fő feladata a nedvesség eltávolítása a levegőből. A készülékbe beáramló párás levegő hűtött felülettel találkozik, ahol a vízgőz lecsapódik és cseppfolyós formában kicsapódik.

Kondenzátum elvezetése

Az összegyűlt vízgyöngyök lezuhannak egy tárolótartályba vagy közvetlenül a lefolyóba. A kondenzátumot rendszeresen ki kell üríteni a hatékony működés érdekében.

Ventilátorral történő szárítás

páramentesítő gép ventilátora visszaszívja a szárított levegőt, amely így újra párátlanító folyamaton megy át. Ezáltal folyamatosan cirkulál a szárított levegő, biztosítva a hatékony működést.

Páramentesítő készülék előnyei

Energiahatékonyság

páramentesítő készülék kiváló energiahatékonyságot biztosít, csökkentve ezzel az üzemeltetési költségeket. A modern modellek alacsony energiafogyasztással működnek.

Egészségesebb környezet

páramentesítő gép segít megelőzni a penész- és gombaképződést a nedves környezetben. Ezáltal javul a beltéri levegő minősége.

Különböző típusok jellemzői

Elektromos páramentesítő

Az elektromos páramentesítő készülékek rendkívül hatékonyak kisebb helyiségekben, mint például hálószobákban vagy irodákban. Ezek a készülékek könnyen használhatóak és általában csendes működésűek.

Kémiai páramentesítő

kémiai páramentesítő készülékek olyan anyagokat használnak, amelyek segítségével kivonják a nedvességet a levegőből. Ezek ideálisak olyan helyiségek számára, ahol alacsony hőmérséklet van.

Kiválasztás lakótér alapján

Méret és elhelyezés

páramentesítő készülék kiválasztásakor fontos szempont a lakótér mérete és az elhelyezés. Például egy kisebb szobába elegendő lehet egy kompakt, hordozható páramentesítő, míg egy nagyobb nappaliban vagy pincében már hatékonyabb lehet egy nagyobb teljesítményű gép.

Páratartalom szintje

Az optimális páratartalom szintjének meghatározása kulcsfontosságú a megfelelő párátlanító kiválasztásához. A túlzottan magas páratartalom penészképződést okozhat, míg túl száraz levegő esetén kellemetlen tünetek jelentkezhetnek.

Energiafogyasztás és zajszint

Fontos figyelembe venni a készülék energiafogyasztását és zajszintjét is. Egy energiatakarékos páramentesítő gép hosszú távon kedvezőbb lehet a költségek tekintetében. Emellett olyan modellt érdemes választani, amelyik nem zavarja a mindennapi tevékenységeket a lakótérben.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése