Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

USB elosztó

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

USB elosztó

USB elosztó alapfunkciói

Csatlakozási lehetőségek

Az USB elosztó eszközök különböző csatlakozási lehetőségeket kínálnak, például USB-A és USB-C portokat. Ezek lehetővé teszik több eszköz csatlakoztatását egyidejűleg.

USB-A portok régebbi eszközökkel kompatibilisek, míg a USB-C portok a modern eszközök számára ideálisak.

Adatátvitel sebessége

Az USB elosztó eszközök átvihetik az adatokat akár 5 Gbps sebességgel is. Ez lehetővé teszi a gyors fájlátvitelt és a hatékony adatmegosztást több eszköz között.

  • Gyors adatátvitel
  • Hatékony adatmegosztás

Töltési funkció

Néhány USB elosztó rendelkezik töltési funkcióval is, amely lehetővé teszi az eszközök egyszerre történő töltését is. Ez kényelmes megoldást nyújt a mobiltelefonok, tabletek vagy más eszközök számára.

Elosztó típusok és jellemzőik

USB elosztó kialakítása

Az USB elosztó eszközök különböző kialakításokban érhetők el, például hub vagy switch formájában. A hub egyszerűsíti az eszközök csatlakoztatását egyetlen USB-porton keresztül, míg a switch lehetővé teszi az adatok irányítását több eszköz között.

Portok száma és sebesség

Az USB elosztó eszközök különböző portokat kínálnak, mint például USB 2.0 vagy USB 3.0. A portok száma fontos tényező lehet attól függően, hogy hány eszközt szeretnénk csatlakoztatni. Az USB 3.0 gyorsabb adatátvitelt biztosít, míg az USB 2.0 lassabb sebességet nyújt.

További funkciók és előnyök

Az USB elosztó eszközök sokféle további funkciót is kínálhatnak, mint például túlfeszültség-védelem vagy gyorstöltési lehetőség. Ezek az extra jellemzők növelhetik az eszközök biztonságát és hatékonyságát.

Praktikus funkciók a mindennapokban

Kompakt méret

Az usb elosztó eszközök kis méretüknek köszönhetően könnyen hordozhatóak és bárhová magunkkal vihetjük. Ezáltal ideálisak utazáshoz vagy irodai használathoz is.

Gyors adatátvitel

A legtöbb usb elosztó támogatja a gyors adatátvitelt, így lehetővé teszi a fájlok gyors másolását vagy átvitelét különböző eszközök között.

Több csatlakozási lehetőség

Az usb elosztó eszközök több porttal rendelkeznek, így egyszerre több eszközt is csatlakoztathatunk hozzájuk. Ez nagy segítség lehet otthoni vagy irodai környezetben is.

Gyorstöltés és hosszabbítás egyben

Kettő az egyben

Az usb elosztó kiváló megoldást kínál a gyorstöltésre és a kábelek hosszabbítására egyszerre. Ezzel a praktikus eszközzel könnyedén csatlakoztathat több eszközt, miközben biztosítja a hatékony töltést.

Rugalmas használat

usb elosztó lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt is töltsön, így nincs szükség külön-külön aljzatok keresgélésére. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg mindennapi tevékenységei során.

Ellenálló kialakítás

A jó minőségű usb elosztó eszközök strapabíró anyagokból készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít számukra. Így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgálják majd Önt.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése