Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Magasnyomású mosó tartozékai

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Magasnyomású mosó tartozékai

Magasnyomású mosó tartozékok jelentősége

Tartályok

magasnyomású mosó tartozékai között találhatóak különböző tartályok, mint például a mosószer-tartály vagy a víztartály. Ezek lehetővé teszik a hatékonyabb tisztítást és a kényelmes munkavégzést.

Fúvókák

Az egyik legfontosabb tartozék a fúvóka, amely meghatározza a vízsugár nyomását és szögét. A megfelelő fúvóka kiválasztása alapvető fontosságú a kívánt eredmény eléréséhez.

Cserélhető alkatrészek

cserélhető alkatrészek nagy előnyt jelentenek, mivel lehetővé teszik a gyors javítást és karbantartást. Például könnyedén cserélhetőek a sérült tömlők vagy a leharcolódott fúvókák.

Fúvókák és lándzsák sokfélesége

Fúvókák

A fúvókák különböző szögűek lehetnek, például 0, 15, 25 vagy 40 fokosak. Ezek az eltérő szögek különböző feladatokhoz alkalmasak a magasnyomású mosóknál. A 0 fokos fúvóka a legnagyobb nyomást biztosítja, ideális keményebb felületek tisztításához.

15 fokos fúvóka egy jó kompromisszum a nyomás és a terület között. Használható járdák vagy autómosás során. A 25 fokos fúvóka szélesebb mintázatot hoz létre, így nagyobb területet lehet tisztítani vele.

Lándzsák

A lándzsák hossza is változatos lehet, általában 12-24 hüvelykes tartományban mozognak. A hosszabb lándzsák lehetővé teszik a nehezen elérhető helyek könnyebb megközelítését. A rövidebb lándzsák viszont könnyebbek és könnyebben kezelhetőek.

Az állítható lándzsák rugalmasabbak, mivel lehet állítani a sugárszélességüket. Ezáltal könnyen válthatunk a finomabb és erőteljesebb beállítások között tisztítás közben. A szappanlándzsák pedig lehetővé teszik a tisztítószer könnyű felvitelét a felületre.

Adapterek és csatlakozók kompatibilitása

Adapterek

Az adapterek rendkívül fontos szerepet játszanak a magasnyomású mosó tartozékai között. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy különböző fúvókákat és lándzsákat használjunk a mosóval, ami növeli a felhasználhatóságát.

  • Az adaptereknek többféle méretben és típusban kell elérhetőnek lenniük, hogy illeszkedjenek a különböző mosókhoz és tartozékokhoz.
  • Fontos, hogy az adapterek minőségi anyagból készüljenek, hogy ne sérüljenek vagy törjenek el könnyen.

Csatlakozók

A csatlakozók megfelelő működése kulcsfontosságú a hatékony tisztításhoz. A rosszul működő csatlakozók vízszivárgást vagy csatlakozási problémákat okozhatnak.

  • A csatlakozóknak szorosan kell illeszkedniük a mosóhoz és az adapterekhez, hogy biztosítsák a vízzel való szivárgásmentes kapcsolatot.
  • Fontos figyelembe venni a csatlakozók anyagát is: rozsdamentes acél vagy masszív műanyag ideális választás lehet.

Speciális tartozékok a hatékony tisztításhoz

Különleges Fúvókák

magasnyomású mosó fúvókák különböző mintázatokban érhetők el, például 0 fok, 15 fok, 25 fok és 40 fok. Ezek a fúvókák lehetővé teszik a vízsugár irányítását és koncentrációját a szennyeződésre.

Habpisztoly

habpisztoly egy hasznos eszköz a tisztításhoz, amely habot bocsát ki a felületre. Ez segít abban, hogy a mosószer jobban tapadjon a szennyeződésekre, így hatékonyabb tisztítást biztosít.

Vízszivattyú

magasnyomású mosó vízszivattyúja kulcsfontosságú az eszköz működéséhez. A szivattyú nyomást hoz létre a vízben, amelyet a fúvóka által kibocsátott nyomás tovább növel.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése