Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Pendrive

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Pendrive

Pendrive felhasználási területek

Adatmentés

pendrive-ok ideálisak az adatmentésre, mivel könnyen hordozhatók és gyors adatátvitelt biztosítanak.

Bootolás

Pendrive-ok használhatók operációs rendszerek telepítésére vagy rendszerindításra is.

Adattárolás

pendrive-ok kiválóak nagy mennyiségű adat tárolására, például dokumentumok, képek vagy videók számára.

Rendszereszköz

Használhatók rendszereszközként is, például a rendszerindítás vagy problémák diagnosztizálása során.

Pendrive technikai jellemzők

Tárolókapacitás

pendrive-ok kaphatók kis, 4 GB-os verziótól a nagy, 256 GB-osig terjedő tárolókapacitással. Ezek a kis eszközök könnyen hordozhatóak és ideálisak adatok tárolására.

Adatátviteli sebesség

pendrive-ok sebessége változhat az USB-verziótól függően. Az USB 2.0 lassabb adatátvitelt biztosít, míg az USB 3.0 vagy 3.1 gyorsabb sebességet nyújt.

Kompatibilitás

Fontos figyelembe venni a pendrive-ok kompatibilitását különböző eszközökkel. A legtöbb pendrive kompatibilis Windows, Mac és Linux rendszerekkel is.

Méret és design

pendrive-ok különböző méretekben és designokban érhetők el. Vannak egyszerű, klasszikus formatervezésűek, valamint egyedi, vicces vagy extravagáns megjelenésű modellek is.

Adatvédelem és fizikai biztonság

Adatvédelem

pendrive-ok kiváló adattároló eszközök, de fontos megérteni az adatvédelem fontosságát. A jelszóvédelem lehetőséget nyújt arra, hogy csak a jogosult felhasználók férjenek hozzá az adatokhoz. Az adatok titkosítása pedig extra réteget adhat a védelemhez.

Az adatok biztonságának érdekében ügyeljünk arra, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül az alapvető óvintézkedéseket. Ne osszuk meg másokkal a jelszavainkat, és rendszeresen frissítsük az antivírus programokat.

Fizikai biztonság

pendrive-ok könnyen elveszhetnek, ezért fontos a fizikai biztonság is. Tartótokban tárolva csökkenthetjük az elvesztés kockázatát. A vízálló és ütésálló külső borítású pendrive-ok pedig extra védelmet nyújtanak.

titkosított pendrive-ok használata további réteget adhat a fizikai biztonságnak. Fontos, hogy mindig tartsuk szem előtt, hol tároljuk ezeket az eszközöket, és ügyeljünk arra, hogy ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.

Pendrive árak és kapacitások

Kapacitások

pendrive-ok kaphatók különböző kapacitásokkal, például 16GB, 32GB, 64GB és 128GB. Ezek a kapacitások határozzák meg, hogy mennyi adat tárolható rajtuk.

Az alacsonyabb kapacitású pendrive-ok ideálisak lehetnek mindennapi használatra vagy az alapvető fájlok tárolására, míg a magasabb kapacitásúak alkalmasak lehetnek nagyobb méretű fájlok vagy akár teljes biztonsági másolatok tárolására is.

Árak

pendrive-ok árai jelentősen változhatnak a kapacitástól és a gyártótól függően. Az olcsóbb pendrive-ok általában kisebb kapacitással rendelkeznek, míg a drágábbak nagyobb tárolókapacitást kínálnak.

Fontos figyelembe venni, hogy az ár mellett az is fontos szempont lehet, hogy milyen sebességgel képes adatokat írni és olvasni a pendrive. Egyes modellek például USB 2.0 vagy USB 3.0 technológiát használnak, amelyek különbséget tehetnek a fájlátviteli sebességben.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése