Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Lemezjátszó

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Lemezjátszó

Lemezjátszó funkcióinak áttekintése

Hangminőség

lemezjátszó készülék kiváló hangminőséget biztosít a vinyl, bakelit lemezek lejátszásakor. A hangszedő és a tű összeállítása meghatározza a zenei élményt.

Kapcsolódási lehetőségek

A modern lemezjátszó készülék számos kapcsolódási lehetőséget kínál, beleértve az USB-csatlakozást is, amely lehetővé teszi a digitalizálást.

Sebességváltás

A lemezjátszókon gyakran található sebességváltó funkció, amely lehetővé teszi a 33 1/3 fordulat/perc és 45 fordulat/perc közötti könnyű váltást.

Automatikus lemezfelismerés

Néhány lemezjátszó automatikusan felismeri a lemez méretét és sebességét, minimalizálva ezzel a felhasználói beavatkozást.

Bluetooth kapcsolat a lemezjátszó készülékben

Bluetooth technológia

A Bluetooth egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely lehetővé teszi az eszközök közötti adatátvitelt rövid távolságon belül. A legtöbb modern lemezjátszó ma már rendelkezik beépített Bluetooth funkcióval.

Az eszközök párosítása egyszerű folyamat, amely során a lemezjátszó készüléket és a másik eszközt összekapcsoljuk. Ez lehetővé teszi például a zenét tartalmazó okostelefonról való vezeték nélküli zenelejátszást a lemezjátszón keresztül.

Előnyök és hátrányok

  • Előnyök:
    • Kényelmes és praktikus megoldás a vezeték nélküli zenehallgatáshoz.
    • Nem szükséges külön audio kábelt használni az eszközök összekapcsolásához.
  • Hátrányok:
    • Az interferencia vagy jelvesztés miatt időnként minőségromlás tapasztalható.

Bluetooth verziók

A Bluetooth technológia folyamatos fejlődése során több verzió is megjelent, mint például a Bluetooth 4.0Bluetooth 5.0 stb. Ezek a verziók általában jobb teljesítményt és stabilitást nyújtanak az adatátvitel során.

Bakelit lejátszás és multimédia

Hangminőség optimalizálása

bakelit lemezjátszó kiváló hangminőséget biztosít a felhasználónak. A lemezjátszó analóg formátumban játssza le a zenét, ami meleg és természetes hangzást eredményez.

digitális zenei fájlok sok esetben tömörítettek, ami csökkentheti a hangminőséget. Azonban a bakelit lemezek analóg jelrendszere kiváló minőségű hangot nyújt.

Kompatibilitás modern eszközökkel

bakelit lemezjátszó lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy összekapcsolja más multimédia eszközzel. Így például könnyedén csatlakoztatható erősítőhöz vagy hangszóróhoz.

Az analóg jelrendszer révén a bakelit lemezjátszó egyszerűen integrálható egy modern otthoni szórakoztató rendszerbe is.

Lemezjátszó designja és stílusa

Modern megközelítés

lemezjátszó modern megközelítése a minimalista designra és a letisztult formákra helyezi a hangsúlyt. Ezek az eszközök általában egyszerű vonalakkal rendelkeznek, kevés gombbal és zavaró elem nélkül.

Az ilyen típusú lemezjátszó készülékek gyakran fehér, fekete vagy fa hatású színekben érhetők el, hogy illeszkedjenek a modern belső terekhez és stílushoz. A kifinomult megjelenés mellett ezek az eszközök magas minőségű anyagokból készülnek, ami hozzájárul az elegáns megjelenésükhöz.

Vintage inspiráció

lemezjátszó designja sokszor visszanyúlik a vintage stílushoz, inspirálva magát az elmúlt évtizedek ikonikus hangulatát. Ezek az eszközök gyakran régi időket idéző részleteket tartalmaznak, mint például króm díszítések vagy retro színárnyalatok.

A vintage stílusú lemezjátszó készülékek gyakran rendelkeznek analóg kijelzővel és nagyobb gombokkal, amelyek emlékeztetnek a múlt korok technológiájára. Ezáltal nemcsak hangtechnikai eszközként funkcionálnak, hanem dekoratív elemként is szolgálnak az otthonunkban.

Retro dizájn és modern technológia találkozása

Kiváló hangminőség

lemezjátszó kiváló hangminőséget biztosít, amely megfelel a zene szerelmeseinek igényeinek. Az analóg hangszedő precízen követi a lemezen található barázdákat.

Kompatibilitás új és régi eszközökkel

A modern lemezjátszó képes csatlakozni az újabb audio rendszerekhez is, így lehetőség van Bluetooth kapcsolaton keresztül zenét streamelni rájuk. Ugyanakkor hagyományos RCA csatlakozókkal is rendelkeznek az analóg eszközökkel való kompatibilitás érdekében.

Tartósság és megbízhatóság

Az analóg technológia ellenére a lemezjátszó modern anyagokból készül, amely tartós és megbízható hosszútávon. Ez a készülék hosszú távú befektetést jelent a zenehallgatás szerelmesei számára.

Technikai specifikációk és hangminőség

Technikai részletek

lemezjátszó működése alapvetően egyszerű: a vinyl lemezt egy forgó talapzatra helyezik, melyet egy motor hajt meg, így a tű a barázdákban siklik. A sebesség általában 33 1/3 vagy 45 fordulat per perc.

Az analóg jelátalakító rendszer felelős a hangszórókba juttatott zene digitális jelekbe való átalakításáért. A frekvenciamenet meghatározza, hogy az adott eszköz milyen frekvenciákra érzékeny.

Hangminőség

lemezjátszó kiváló hangminőséget biztosít, mivel az analóg technológiai felépítése lehetővé teszi a zenei anyagok természetes reprodukcióját. A vinyl lemezek meleg hangzása és gazdag hangszínei miatt sokan kedvelik őket.

Az analóg formátumnak köszönhetően a lemezjátszó képes finom részleteket is kiemelni a zenéből, ami mélyebb és érzelmileg gazdagabb zenei élményt nyújt a hallgatóknak.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése