Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Vasaló

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Vasaló

Vasaló típusai és jellemzői

Vasaló

vasaló készülék különböző típusokba sorolható, mindegyik típus különleges jellemzőkkel rendelkezik. Egy hagyományos vasaló készülék könnyű és egyszerűen használható.

Gőzölős vasaló

gőzölős vasaló hatékonyabban távolítja el a gyűrődéseket a ruhákról, mivel gőzt bocsát ki. Ezáltal gyorsabb és simább eredményt érhetünk el.

Vezeték nélküli vasaló

vezeték nélküli vasaló kényelmes használatot biztosít anélkül, hogy az embernek folyton a konnektor közelében kellene maradnia. Ideális utazáshoz is.

Kézi ruhagőzölő

kézi ruhagőzölő könnyű, hordozható eszköz, amely gyors megoldást nyújt a gyűrött ruhadarabokra. Gyorsan felmelegszik és ideális utazáshoz vagy sürgős helyzetekhez.

Gőzállomás

gőzállomás nagyobb víztartállyal rendelkezik, így hosszabb ideig tudja biztosítani a gőzt. Ideális nagyobb mennyiségű ruha vasalásához.

Philips gőzölős vasaló

Philips gőzölős vasaló prémium minőségű termék, amely kiváló teljesítményt nyújt. Innovatív technológiával rendelkezik a hatékonyabb vasalás érdekében.

Gőzölős vasaló előnyei

Hatékonyabb vasalás

Egy gőzölős vasaló segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudsz vasalni, mivel a forró gőz segít könnyebben kisimítani a ruhadarabokat.

Kíméli az anyagokat

vasalási folyamat során a gőzös funkció segít csökkenteni a hőhatást, így kevésbé károsítja az érzékeny anyagokat.

Kevesebb ráfordított idő

A nagyobb gőzteljesítménynek köszönhetően gyorsabban kész leszel a vasalással, így időt és energiát takaríthatsz meg.

Vezeték nélküli vasaló kényelme

Mobilitás

vezeték nélküli vasaló készüléknek köszönhetően könnyedén mozoghatunk a ruháink között anélkül, hogy a kábel miatt aggódnunk kellene.

Gyors felmelegedés

Az egyik fő előnye a gyors felmelegedés, ami időt és energiát takarít meg számunkra a vasalás során.

Könnyű tárolás

Kompakt méretének és vezeték nélküli kialakításának köszönhetően könnyen tárolható akár kisebb helyeken is.

Kézi ruhagőzölő használata

Használati utasítások

kézi ruhagőzölő ideális gyors vasalásra, könnyű és hordozható kialakításának köszönhetően. Egyszerűen töltsd fel vízzel a tartályt, kapcsold be, majd néhány perc alatt készen áll a használatra.

Rugalmas alkalmazás

kézi ruhagőzölő sokféle anyagon használható, beleértve a selymet, pamutot és gyapjút is. A gőz segít meglazítani a szöveteket és könnyedén eltávolítani a gyűrődéseket anélkül, hogy kárt tenne az anyagban.

Utazáshoz és sürgős esetekre

Ideális választás utazáshoz vagy sürgős eseményekre való felkészüléshez. Kompakt méretének köszönhetően könnyen magaddal viheted bárhová, így bárhol frissen és simán tarthatod a ruháidat.

Gőzállomás teljesítménye

Vasaló erőteljes gőzleadása

gőzállomás kimagasló teljesítményt nyújt a vasalási folyamat során. Az erőteljes gőzleadás hatékonyan simítja ki még a legmakacsabb gyűrődéseket is.

Az erős gőznyomás lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt tökéletesen kivasald a ruhadarabokat. A magas hőmérséklet és intenzív gőz segít gyorsan és hatékonyan elvégezni a vasalást.

Vezeték nélküli kényelem

Egy vezeték nélküli vasaló könnyedén kezelhető és praktikus a mindennapi használat során. A rugalmas mozgást biztosító kialakítása ideális választássá teszi azok számára, akik gyorsan szeretnének vasalni.

Az akkumulátoros működés lehetőséget ad arra, hogy bárhol és bármikor használni lehessen anélkül, hogy a vezeték befolyásolja a munkavégzést.

Philips gőzölős vasaló különlegességei

Vezeték nélküli

Philips gőzölős vasaló készülékek között kiemelkedően népszerűek a vezeték nélküli modellek. Ezek könnyű használatot biztosítanak anélkül, hogy a felhasználónak állandóan az elektromos aljzat közelében kellene lennie.

Gyors felmelegedés

Az egyik fő előnye a készüléknek, hogy gyorsan felmelegszik, így időt és energiát takaríthatunk meg vele.

Kompakt méret

Philips kézi ruhagőzölő kis méretével és könnyű súlyával, ideális utazáshoz vagy gyors vasaláshoz.

Gőzállomásokhoz való kompatibilitás

Ezek a vasalók kompatibilisek a gőzállomásokkal is, így rugalmasan használhatjuk őket otthon vagy akár professzionális környezetben is.

Összegzés és ajánlások

Vasaló típusok

vasaló készülékek különböző típusai között található a hagyományos vasaló, a gőzölős vasaló, a vezeték nélküli vasaló, valamint a kézi ruhagőzölő. Mindegyiknek megvannak a saját előnyei és hátrányai.

  • hagyományos vasaló könnyen kezelhető és általában olcsóbb, de kevesebb gőzt termel.
  • gőzölős vasaló hatékonyabb roncsolás nélküli vasalást tesz lehetővé, mivel nedves gőzzel simítja ki a gyűrődéseket.
  • vezeték nélküli vasaló nagyobb mobilitást biztosít anélkül, hogy az embernek foglalkoznia kellene a kábel miatt.

Philips gőzölős vasaló és gőzállomás

A Philips által gyártott gőzölős vasaló és gőzállomás készülékek kiemelkednek minőségükkel és innovatív technológiájukkal. Az egyedülálló funkcióik közé tartozik az erős gőznyomás, ami gyorsabb és hatékonyabb vasalást tesz lehetővé.

  • Egy Philips gőzállomás nagyobb víztartállyal rendelkezik, így hosszabb ideig használható anélkül, hogy újra keljen tölteni.
  • Az okos technológia segítségével a Philips gőzölős vasaló automatikusan beállítja a megfelelő hőmérsékletet az adott anyagnak megfelelően.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése