Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Fizetési módok

 

 

Utánvét

 
  A kényelem és rugalmasság jegyében lehetőséget biztosítunk utánvétes fizetésre. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod ezt a fizetési módot, és a rendelésedet követően készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni a csomagot, amikor azt átveszed. Kérjük, vedd figyelembe, hogy utánvét esetén kezelési költségként 499 Ft kerül felszámításra. FOXPOST csomagautomatáknál kizárólag bankkártyával van lehetőség a fizetésre.  

 

 

Előre utalás

 
  Az előre utalás lehetőséget ad arra, hogy előre rendezd a vásárlásod összegét. Miután leadtad rendelésedet, e-mailben elküldjük az előleg bekérőt, amely alapján könnyedén átutalhatod a szükséges összeget. Amint az összeg beérkezik, mi azonnal intézkedünk a csomag elkészítésével és szállításával kapcsolatban.  

 

 

Online bankkártya

 
  A biztonság és egyszerűség jegyében kínáljuk online bankkártyás fizetési lehetőségünket. Amikor ezt a fizetési módot választod, átirányítunk a bank biztonságos fizetési oldalára, ahol könnyedén és biztonságosan rendezheted vásárlásodnak összegét.  

 

Vásárlóink kényelmét és elégedettségét szem előtt tartva kínáljuk ezeket a különböző fizetési módokat. Válaszd azt, amelyik a leginkább megfelel számodra, és élvezd a könnyed és biztonságos vásárlást az eBolt Internetes Áruházban!
 
Ha kérdésed lenne a fizetési módokkal kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

 

({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése