Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Baba, mama ápolás

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Baba, mama ápolás

Termékek kismamáknak

babamérleg ideális eszköz a csecsemő súlyának könnyed nyomon követésére. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhol használható legyen.

Az elektromos mellszívó hatékony segítség lehet a szoptatás során, gyorsan és kényelmesen kifejti az anyatejet. A beállításoknak köszönhetően személyre szabható.

kézi mellszívó praktikus megoldás lehet utazáshoz vagy gyors használathoz. Kompakt mérete könnyű hordozhatóságot biztosít.

cumi fontos szerepet játszik a baba nyugtatásában és az etetés alatti komfortérzet növelésében. Különböző méretű és formájú cumik közül válogathatsz oldalunkon.

Babamérleg, cumi és mellszívó készülékek

Amikor a kisbabák táplálása szóba kerül, fontos szempont az elektromos mellszívó és a kézi mellszívó használata. Ezek a termékek segítenek abban, hogy a kismama könnyedén tudja etetni csecsemőjét.

babamérleg is elengedhetetlen eszköz lehet a szülők számára. Segít nyomon követni a baba súlygyarapodását, ami kulcsfontosságú az egészséges fejlődéshez.

Az elektromos mellszívók rendkívül hatékonyak és gyorsak, ideális választásnak bizonyulnak, ha gyorsan szeretnénk kinyerni az anyatejet. Ezzel párhuzamosan a kézi mellszívók hordozhatósága és könnyű használata teszik őket praktikus választássá.

Az elektromos mellszívóknak általában van egy vezérlőegységük, amely segítségével beállíthatjuk a megfelelő szívási erősséget. Ezek a funkciók elősegítik az anya kényelmét és a hatékonyabb tejkiürülést.

  • babamérleg hozzájárulhat a baba egészséges fejlődéséhez.
  • Az elektromos mellszívó gyors és hatékony megoldás lehet.
  • kézi mellszívó praktikussága miatt ideális választás lehet utazások során is.

Mellszívók – Elektromos és kézi

Az elektromos mellszívók nagy előnye, hogy hatékonyan szívják le az anyatejet rövidebb idő alatt. Kézi mellszívók esetén nincs szükség áramforrásra, könnyen hordozhatóak.

Az elektromos mellszívók különféle intenzitási szintekkel rendelkeznek, így testre szabható a szoptatónak megfelelően. A kézi mellszívók manuális erőbevitellel működnek, csendesek és könnyen tisztíthatóak.

Az elektromos mellszívókat általában otthoni használatra tervezték hosszabb ideig tartó szoptatás esetén. Kézi mellszívót könnyű magunkkal vinni utazások során vagy bármikor, amikor gyorsan szükségünk van rá.

A mellszívók használata segíthet abban, hogy az anya folyamatosan biztosítsa a megfelelő táplálékot a babának, még akkor is, ha nem mindig lehet vele együtt. Az elektromos változatok gyorsabbak és hatékonyabbak, de a kézi verziók kompaktabbak és mobilisabbak.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése