Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Tömlő, tömlőkocsi

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Tömlő, tömlőkocsi

Kerti tömlő és tömlőkocsi típusai

Tömlő anyag szerint

A kerti tömlők és tömlőkocsik készülhetnek műanyagból vagy gumiból. A műanyag tömlők könnyűek és olcsóbbak, míg a gumitömlők ellenállóbbak és hosszabb élettartamúak.

Hosszúság alapján

A kerti tömlők és tömlőkocsik elérhetőek különböző hosszúságokban is, például 10, 20, vagy akár 50 méteres változatokban. Fontos figyelembe venni a kert méretét választáskor.

Nyomásérzékenység szerint

Vannak olyan kerti tömlők, amelyek magas nyomásnak is ellenállnak, ezeket általában 5 bar feletti nyomásra tervezik. Ezek ideálisak a nagyobb telkek locsolásához.

Használati előnyök és alkalmazási területek

Kerti tömlő:

Kerti tömlők rendkívül könnyűek és könnyen kezelhetőek, ideálisak a kert locsolásához. A hosszú kerti tömlő lehetővé teszi, hogy nagyobb területet öntözzünk anélkül, hogy állandóan mozgatnánk a csapot.

A kerti tömlő használata során fontos figyelembe venni a tömlő anyagát is. Például a műanyag tömlők olcsóbbak, míg a gumiból készült tömlők hosszabb élettartamot biztosítanak.

Tömlőkocsi:

A tömlőkocsik nagyszerű megoldást jelentenek a kertben történő locsoláshoz vagy autómosáshoz. Ezek az eszközök könnyen mozgathatóak, így könnyedén vihetjük magunkkal a kert bármely pontjára.

Fontos szempont azonban, hogy a megfelelő tömlőhosszt válasszuk a tömlőkocsihoz. Egy túl rövid tömlő korlátozza a mozgást, míg egy túl hosszú nehezebben tárolható.

Tippek a megfelelő választáshoz

Anyagminőség

A slag általában könnyű műanyagból vagy erős gumiból készül, mely hajlékony és ellenálló.

Méret és Hossz

Válassz olyan tömlőt, ami megfelel a kerted méretének és locsolási igényeinek. Fontos figyelembe venni a kerti tömlő hosszát is.

Az optimális hossz lehet 15-30 méter, hogy könnyen mozgatható legyen, de elérje a kert minden részét.

Tartósság és Funkcionalitás

Fontos szempont az időjárásállóság és a kopásállóság. Válaszd az UV-sugárzással szemben ellenálló anyagokat.

tömlőkocsi praktikus megoldást nyújthat a tárolásra és mozgatásra. Könnyen gördíthető, és védi a tömlőt a sérülésektől.

Karbantartás és tárolás

Karbantartás

tömlő hosszú élettartamának biztosítása érdekében rendszeres karbantartásra van szükség. Fontos, hogy a használat után mindig alaposan leengedjük a vizet a tömlőből. Ezzel elkerülhetjük a fagy okozta károkat.

Az időszakos tisztítás is kulcsfontosságú. Egyszerűen töröljük át a tömlőt egy nedves ronggyal, hogy eltávolítsuk a lerakódott szennyeződéseket. Ne feledkezzünk meg a csatlakozókról sem, ezek is rendszeres tisztítást igényelnek.

Tárolás

A megfelelő tárolás növeli a tömlő élettartamát. A legjobb, ha egy száraz és hűvös helyen tároljuk, lehetőleg napfénytől védve. Használhatunk erre a célra speciális tömlőkocsit, amely könnyen mozgatható és segít elkerülni az összegabalyodást.

Ne hagyjuk ki az idényvégi ellenőrzést sem! Ősszel alaposan tisztítsuk meg a tömlőt, majd tekerjük fel vagy helyezzük elrendezetten a tárolóhelyén. Így tavasszal könnyedén újra használhatjuk anélkül, hogy gondot okozna.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése