Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Rovar és kártevő csapda

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Rovar és kártevő csapda

Rovar és kártevő csapdák alapjai

Elektromos rovarcsapda

Az elektromos rovarcsapda hatékony megoldás lehet a szúnyogok, legyek és más bosszantó rovarok ellen. Működése során vonzza a rovarokat, majd elektromosan leöli őket és azonnal elpusztulnak.

Elektromos szúnyogriasztó

Az elektromos szúnyogriasztó hasonló elven működik, mint az elektromos rovarcsapda. Kiváló választás lehet a nyári estéken, amikor a szúnyogok leginkább aktívak.

Elektromos pókriasztó

Az elektromos pókriasztó segít elkerülni a kellemetlen találkozást a pókokkal otthonunkban. Hangtalanul működik és hatékony védelmet nyújt.

Rovarirtó lámpa

rovarirtó lámpa egy másik típusú csapda, amely vonzza a rovarokat az UV fényével, majd elektromosság segítségével eltávolítja azokat.

Különböző típusú csapdák bemutatása

Elektromos rovarcsapda

Az elektromos rovarcsapda hatékony megoldás lehet a rovarok ellen. Az eszközök általában UV-fényt használnak, ami vonzza a rovarokat, majd elektromos rács segítségével azonnal elpusztulnak.

Elektromos szúnyogriasztó

Az elektromos szúnyogriasztó készülékek kiváló védelmet nyújtanak a szúnyogok ellen. A legtöbb esetben ultrahang-technológiát alkalmaznak, amely zavarja a szúnyogok tájékozódását, így távol tartja ezeket az idegesítő vérszívókat.

Elektromos pókriasztó

Az elektromos pókriasztó készülékek segítenek megszabadulni a pókoktól anélkül, hogy kárt tenne az állatban. A berendezések általában ultrahangot bocsátanak ki, ami zavarhatja a pókok érzékelését és távozásra késztetheti őket.

Riasztók és rovarirtó lámpák használata

Elektromos szúnyogriasztó

Az elektromos szúnyogriasztó készülékek hatékonyan távol tartják a szúnyogokat a kertből vagy a teraszon tartózkodó emberektől. Ezek az eszközök általában ultrahangos hanghullámokat bocsátanak ki, melyek zavarják a szúnyogokat, így elkerülve a csípéseket.

Az elektromos szúnyogriasztó eszközök könnyen telepíthetők és általában hálózati árammal működnek. Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezek az eszközök csak egy bizonyos hatótávolsággal rendelkeznek, ezért több darab elhelyezése ajánlott nagyobb területeken.

Elektromos pókriasztó

Az elektromos pókriasztó eszközök segítenek elűzni a pókokat lakásunkból vagy más helyiségekből. Ezek az eszközök általában ultrahangot vagy elektromágneses hullámokat használnak a pókok távol tartására.

Fontos megjegyezni, hogy az elektromos pókriasztó eszközök nem károsítják a pókokat, csupán arra ösztönzik őket, hogy elmenjenek az adott területről. Ezeket az eszközöket biztonságos használni háziállatok vagy gyermekek jelenlétében is.

A csapdák előnyei és hatékonysága

Hatékony rovarirtás

Az elektromos rovarcsapda és szúnyogriasztó eszközök hatékonyan csökkentik a rovarok populációját. Az UV fény vonzza a rovarokat, majd az elektromos rács segítségével azonnal elpusztulnak.

Környezetbarát megoldás

Az elektromos pókriasztó és rovarirtó lámpa kíméletesen távolítja el a rovarokat anélkül, hogy környezetszennyezést okoznának.

Alacsony energiafogyasztás

Az ilyen típusú eszközök általában alacsony energiafogyasztással működnek, így hosszú távon költséghatékony megoldást jelentenek.

Megelőzési tippek és technikák

Rendszeres takarítás

Tartsd tisztán a lakást, ne hagyj élelmiszermaradékokat vagy szemetet, mert azok vonzzák a rovarokat. Használj por- és pókriasztót a sarokban és a sarkokban.

Szellőztetés

Fontos, hogy rendszeresen szellőztesd az otthonodat, mert a friss levegő elűzi a rovarokat. Nyisd ki az ablakokat naponta legalább egyszer.

Világítás

Az elektromos rovarcsapda hatékony megoldás lehet a rovarok ellen. Telepíts egyet a teraszon vagy kertben, hogy csökkentsd a szúnyogok és más bosszantó rovarok jelenlétét.

Kerti növények

Ültess olyan növényeket, mint citromfű vagy levendula, mert ezek természetes módon taszítják el a rovarokat. A füstölők is jó megoldást jelenthetnek.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése