Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Tolatóradar, kamera

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Tolatóradar, kamera

Tolatókamerák fontossága

Biztonság növelése

Az autós kameratolatóradar és menetrögzítő kamera kombinálása jelentősen növeli a vezetés biztonságát. Ezek az eszközök segítenek elkerülni a baleseteket.

A tolatókamera pontosan mutatja, mi történik a jármű hátuljánál, ami különösen hasznos parkolás közben vagy zsúfolt forgalomban.

Az autós kamera folyamatosan rögzíti az úton történt eseményeket, így bizonyítékként szolgálhat baleset esetén.

Kényelem és praktikum

Ezek az eszközök nemcsak a biztonságot növelik, hanem növelik a vezetés kényelmét is. A tolatóradar segít könnyebben parkolni, míg a menetrögzítő kamera visszajátszható felvételeket biztosít az utazásokról.

menetrögzítő kamera hasznos lehet hosszabb utazások során is, mivel rögzítheti az útvonalat és az eseményeket az úton.

Különböző típusok és funkciók

Tolatóradar

tolatóradar egy olyan eszköz, amely segít az autósoknak a parkolásban és manőverezésben. Ez a rendszer érzékeli a tárgyakat vagy akadályokat a jármű hátulján, majd hang- vagy fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A legtöbb modern autóban már alapfelszereltségként megtalálható.

Menetrögzítő kamera

menetrögzítő kamera egy olyan eszköz, amely folyamatosan rögzíti az autó előtt történő eseményeket. Ezek a kamerák segíthetnek bizonyítékként baleset esetén, illetve megfigyelhetik a vezetési szokásokat is. Fontos, hogy megfelelően legyenek beállítva és üzembe helyezve.

Autós kamera

Az autós kamera általában egy kombinált eszköz, amely magában foglalja mind a tolatóradart, mind a menetrögzítő kamerát. Ezek az eszközök sokféle funkcióval rendelkezhetnek, mint például sávelhagyás-jelzés vagy sebességmérés. Hasznos lehetőség az autósoknak a biztonságosabb és könnyebb közlekedés érdekében.

Technológiai jellemzők és képminőség

Tolatóradar

tolatóradar egy olyan technológia, amely segít az autósoknak a hátramenet során. Az eszköz érzékeli a közelben lévő tárgyakat és figyelmeztetést ad a vezetőnek. A legtöbb tolatóradar ultrahangos vagy radartechnológiát használ.

  • Pontosság: A tolatóradar rendkívül pontos, akár centiméteres pontossággal is képes érzékelni tárgyakat.
  • Képminőség: Bár nem közvetlenül kapcsolódik a képminőséghez, mégis fontos szerepet játszik a biztonságos manőverezésben.

Menetrögzítő kamera

menetrögzítő kamera egy olyan eszköz, amely folyamatosan rögzíti az autó előtt zajló eseményeket. Ez lehet hasznos balesetek esetén vagy vitás forgalmi helyzetek tisztázására.

  • Felbontás: A menetrögzítő kamerák általában magas felbontással rendelkeznek, például Full HD vagy akár 4K felbontással.
  • Éjszakai látás: Néhány menetrögzítő kamera speciális éjszakai látási funkcióval is rendelkezik, ami javíthatja a képminőséget rossz fényviszonyok között is.

Autós kamera

Az autós kamera általánosságban fogalmazva minden olyan kamerát jelent, amelyet egy autóban használnak. Ezek lehetnek tolatókamerák, menetrögzítő kamerák vagy más típusú eszközök.

  • Rendszer: Az autós kamerák rendszere sokféle lehet, attól függően, hogy milyen célra használják őket.
  • Telepítés: Az autós kamerák könnyen telepíthetők az autóba és sok esetben csatlakoztathatók az autó elektromos rendszeréhez is.

Telepítési lehetőségek és előnyök

Telepítési módok

tolatóradar és menetrögzítő kamera könnyen telepíthető a jármű hátsó részére. Egyszerűen rögzíthetők az autó rendszámkeretére vagy az üvegre.

Az autós kamera szintén egyszerűen felszerelhető a szélvédőre vagy a műszerfalra. Néhány típus akár tükörbe integrálva is elhelyezhető.

Előnyök

  • tolatóradar segít elkerülni a parkolási baleseteket, figyelmeztetve az akadályokra.
  • menetrögzítő kamera biztonságosabbá teszi az utazást, rögzítve az eseményeket.
  • Az autós kamera segíti az esetleges balesetek okainak tisztázását, felvételeket biztosítva.

Az ilyen eszközök használata növeli a vezetés biztonságát és nyugalmát, valamint fontos bizonyítékot szolgáltathatnak baleset esetén.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése