Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Telefonkábel-, töltő

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Telefonkábel-, töltő

Töltőkábel típusok és jellemzőik

Telefonkábel

telefonkábel egy olyan kiegészítő, amely lehetővé teszi a telefon töltését vagy adatok átvitelét. A klasszikus telefonkábelek általában USB-A és micro USB vagy USB-C csatlakozókkal rendelkeznek.

Adatkábel

Az adatkábel hasonló a telefonkábellel, de fő funkciója az adatok átvitele. Ezek gyakran USB-A és USB-C vagy Lightning csatlakozókkal vannak ellátva, attól függően, hogy milyen eszközt szeretnénk csatlakoztatni.

Telefontöltő

telefontöltő az eszköz, amely segítségével a telefont feltölthetjük. Általában tartalmaz egy adaptert és egy kábelt, amely lehet vezetékes vagy vezeték nélküli.

Vezeték nélküli töltő

vezeték nélküli töltő lehetővé teszi a telefon akkumulátorának töltését anélkül, hogy fizikai kapcsolatot kellene létesíteni a készülék és a töltő között. Csak helyezd rá a telefont a töltőre.

Autós töltő

Az autós töltő ideális megoldás hosszú autóutakhoz vagy egyszerűen csak akkor, amikor úton vagyunk. Csatlakoztatható az autó szivargyújtójához és gyorsan feltöltheti a telefonunkat.

Átalakítók előnyei a mindennapokban

Rugalmas használat

telefonkábel és adatkábel átalakítók lehetővé teszik, hogy különböző eszközöket tölthessünk ugyanazzal a töltővel. Ez nagy előnyt jelent, mert nem kell minden eszközhöz külön-külön töltőt hordozni.

Kényelmes utazás

Az autós töltők praktikus megoldást nyújtanak az autóban történő töltéshez. Így hosszabb utazások során sem kell aggódni az alacsony akkumulátor miatt.

Hatékony energiafelhasználás

A vezeték nélküli töltők energiatakarékosabb alternatívát jelentenek. Nem csak kényelmesek, de hosszú távon segítenek csökkenteni az energiafogyasztást is.

Hogyan válasszunk megfelelő kábelt

Adatkábel

Az adatkábelek különböző típusokban érhetők el, például USB-C, Lightning vagy Micro USB formájában. Fontos figyelembe venni az eszközünk csatlakozójának típusát.

Adatkábel vásárlásakor ügyeljünk arra, hogy a kiválasztott kábel támogatja-e az adatátvitelt és a gyorstöltést is.

Telefonkábel

Telefonkábel választásakor fontos szempont lehet a hosszúság, mely hatással van arra, hol tudjuk kényelmesen használni a telefont töltés közben.

Telefonkábelt vásárolva ellenőrizzük, hogy az illeszkedik-e az eszközünk csatlakozójához és támogatja-e a gyorstöltést.

Tippek a tartós használathoz

Kábel és töltő

telefonkábel és az adatkábel kiváló minőségű anyagból készülnek, ezért fontos, hogy megfelelően tároljuk és ne hajlítsuk túl őket.

Az autós töltő praktikus lehet utazás közben, de ügyeljünk arra, hogy ne legyen túlmelegedve, mert ez károsíthatja az eszközünket.

Vezeték nélküli töltés

vezeték nélküli töltő könnyen használható és kíméli a csatlakozókat, így hosszabb élettartamot biztosít a telefonunknak.

Ne felejtsük el időről időre megtisztítani a töltőket, hogy megakadályozzuk a por lerakódását, ami befolyásolhatja a töltés hatékonyságát.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése