Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Külső merevlemez

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Külső merevlemez

Külső merevlemez típusai

Hordozható merevlemez

külső merevlemez készülékek kategóriájába tartoznak a hordozható merevlemezek, melyek könnyűek és könnyen szállíthatóak.

Ezek az eszközök általában USB csatlakozón keresztül kapcsolódnak a számítógépekhez vagy laptopokhoz.

Asztali merevlemez

Az asztali merevlemez készülékek nagyobb tárolókapacitással rendelkeznek, mint a hordozható verziók.

Általában AC adapterrel működnek, és kialakításuk miatt inkább az asztalon maradnak állandó tárolóként.

Vezeték nélküli merevlemez

vezeték nélküli merevlemez készülékek lehetővé teszik a fájlok vezeték nélküli átvitelét más eszközök között.

Ezek gyakran Wi-Fi vagy Bluetooth technológiát használnak a kapcsolódásra.

Kapacitás szerinti összehasonlítás

Tárolókapacitás

külső merevlemez és külső winchester készülékek közötti kapacitás különbségeket érdemes figyelembe venni. A külső merevlemez általában nagyobb tárolókapacitással rendelkezik, lehetőséget adva a több száz gigabájtos adattárolásra.

Azonban a külső winchester általában kisebb tárolókapacitással rendelkezik, ami ideális lehet dokumentumok vagy képek tárolására. Ezt a típusú külső meghajtót inkább mobil használatra tervezték, könnyű hordozhatósága miatt.

Sebesség

A sebesség is fontos tényező lehet a választás során. A külső merevlemez készülékek általában magasabb sebességet kínálnak, ideálisak nagy fájlok gyors másolására vagy videók streamelésére.

Ellentétben a külső winchester készülékekkel, amelyek lassabb adatátviteli sebességgel rendelkezhetnek. Ezek inkább az adatok biztonságos tárolását szolgálják, kevesebb hangsúlyt fektetve a sebességre.

Ár-érték vizsgálat

Teljesítmény

külső merevlemez és a külső winchester ár-érték arányát befolyásolja a tárolási kapacitás és az adatátviteli sebesség. Fontos figyelembe venni, hogy mennyi adatot képes tárolni és milyen gyorsan lehet elérni ezeket az adatokat.

Az olcsóbb külső winchester készülékek általában kevesebb tárolókapacitással rendelkeznek, de megfelelőek a személyes dokumentumok vagy képek tárolására. Ha nagyobb fájlokat vagy programokat kell tárolni, érdemes befektetni egy nagyobb kapacitású külső merevlemezbe.

Tartósság

Amikor az ár-érték arányt vizsgáljuk, fontos szempont a termék tartóssága is. A minőségi külső winchester vagy merevlemez hosszú távon megbízhatóbb lehet, kevesebb eséllyel fordul elő rajta adatvesztés vagy meghibásodás.

A jó minőségű merevlemezek általában hosszabb garanciát kínálnak, ami bizalmat sugall a felhasználóknak. Így hosszú távon akár költséghatékonyabb is lehet egy strapabíróbb eszköz beszerzése.

Megfelelő választás tippek

Méret és kapacitás

külső merevlemez kiválasztásakor fontos szempont a megfelelő méret és kapacitás. Győződjön meg róla, hogy elegendő hely áll rendelkezésre az adatok tárolásához.

Az ideális külső winchester mérete legalább 1 TB, hogy elegendő hely legyen a fájlok, képek és videók számára.

Csatlakoztathatóság és sebesség

USB 3.0 csatlakozóval ellátott külső merevlemez gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, mint az USB 2.0. Fontos tehát figyelembe venni a csatlakoztathatóságot.

külső winchester esetében érdemes olyan modellt választani, amely támogatja a Thunderbolt csatlakozást, mivel ez még gyorsabb adatátvitelt biztosít.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése