Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Fűnyíró tartozékai

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Fűnyíró tartozékai

Fűnyíró tartozékok áttekintése

Kerekek

fűnyíró kerekei lehetnek műanyagból vagy fémötvözetből, és különböző méretekben elérhetőek. A nagyobb kerekek könnyebben gördülnek és kevésbé taposnak be a fűbe.

Vágólap

fűnyíró vágólapja lehet acélból vagy rozsdamentes acélból készült. Az acél vágólapok hosszabb ideig élesek maradnak, míg a rozsdamentes acél ellenállóbb a rozsda ellen.

Tartozékok fontossága

Kényelem és hatékonyság

A fűnyíró tartozékai nemcsak a kertészeti munkák megkönnyítésére szolgálnak, hanem kényelmet és hatékonyságot is biztosítanak. Például a fűgyűjtő zsáknak köszönhetően kevesebb időt kell tölteni a fű összegyűjtésével.

Az ergonomikus fogantyúk és a könnyű súlyú kiegészítők lehetővé teszik, hogy hosszabb ideig dolgozhassunk anélkül, hogy elfáradnánk. A tartozékok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezzük el a fűnyírást.

Védőfelszerelések fontossága

Az olló vagy fűkasza használata során a védőfelszerelések létfontosságúak. A védőszemüveg megvédi a szemet a repülő törmeléktől, míg a kesztyű segít elkerülni az esetleges sérüléseket.

A zajvédő fülvédők pedig megóvják hallásunkat a hangos motorok okozta zajtól. Fontos tehát, hogy mindig viseljük ezeket a védőfelszereléseket a biztonságos munkavégzés érdekében.

Hasonló kategóriák összehasonlítása

Ár és minőség

Az egyik legfontosabb szempont, amikor fűnyíró tartozékokat választunk, az ár és minőség viszonyának figyelembevétele. Fontos megfontolni, hogy a kiegészítők mennyire strapabíróak és megbízhatóak.

Kompatibilitás különböző márkákkal

A fűnyíró tartozékok sokfélesége miatt érdemes ellenőrizni, hogy az adott termék kompatibilis-e a saját fűnyírónkkal. A nem megfelelő alkatrészek használata hosszú távon károsíthatja a gépet.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése