Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Kerti kesztyű

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Kerti kesztyű

Kerti és munkavédelmi kesztyű fontossága

kerti kesztyű véd a kertészkedés során előforduló sérülésektől, mint például a karmolások vagy a növények okozta bőrirritáció. A kesztyű segítségével könnyedén tudjuk kezelni a tüskés vagy éles tárgyakat anélkül, hogy megkarcolnánk magunkat.

Egy munkavédelmi kesztyű pedig elengedhetetlen az ipari munkák során, mivel védi a kezet a sérülésektől, vegyszerektől és egyéb veszélyektől. A megfelelő anyagú kesztyű kiválasztása kulcsfontosságú, hogy hatékonyan védjen az adott körülmények között.

  • kerti kesztyű lehet textilből vagy gumiból készült, attól függően, hogy milyen feladatra használjuk.
  • Fontos figyelembe venni az ujjszabások méretét és formáját is, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kézre.
  • munkavédelmi kesztyűknél az anyag vastagsága és kopásállósága mellett a csúszásmentesség is kiemelten fontos szempont.

Az optimális védelem érdekében mindig válasszuk ki a tevékenységhez legmegfelelőbb kesztyűt!

Kerti munkákhoz ideális kesztyű kiválasztása

A kerti munkákhoz való kesztyű kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kesztyű anyagát és funkcióját. Fontos, hogy a kesztyű ellenálljon a nedvességnek és védelmet nyújtson a sérülések ellen.

Egy ideális kerti kesztyű szellőző nyílásokkal rendelkezik, amelyek segítik a kéz szellőzését hosszabb használat során. A jó tapadású tenyérrel ellátott kesztyű megakadályozhatja a csúszást és biztos fogást biztosít munka közben.

A vastagabb, strapabíró anyagból készült munkavédelmi kesztyű hatékony védelmet nyújt a kerti eszközök éles élével szemben. A gumírozott mandzsetták megakadályozhatják a beázást és a szennyeződést.

Kesztyű helyes viselése

kerti kesztyű vagy munkavédelmi kesztyű megfelelő viselése kulcsfontosságú a biztonságos munkavégzéshez. Fontos, hogy a kesztyű megfelelő méretű legyen, ne legyen túl laza vagy szoros.

Viselj megfelelő típusú kesztyűt a végzett tevékenységhez: például vastagabb gumikesztyűket kertészkedéshez, speciális védőkesztyűket vegyi anyagokkal való munkavégzéshez.

Ne hagyj ki fontos részeket: mindig takard le az ujjaidat és a kezed teljes felületét a kesztyűvel. Ezáltal megelőzheted az esetleges sérüléseket és baleseteket.

Ha nedves vagy piszkos lesz a kesztyűd, cseréld le azokat azonnal, hogy elkerüld a bőrirritációt vagy fertőzéseket.

Gondoskodj a kesztyű tisztaságáról és karbantartásáról: rendszeresen mossuk őket meleg vízzel és szappannal. Szárítsd jól meg őket minden használat után.

Ellenőrizd a kesztyű állapotát: ha sérült vagy kopott, cseréld le azokat ujjakra, hogy továbbra is biztonságban dolgozhass.

Karbantartás és tisztítás

Egy kerti kesztyű hosszú élettartamának biztosítása érdekében rendszeres karbantartás és tisztítás szükséges. Fontos, hogy a kesztyű minden használat után alaposan meglegyen tisztítva és szárítva.

  • A legtöbb kerti kesztyű mosógépben is mosható, azonban fontos ellenőrizni a címkét az előírt mosási útmutatásokért.
  • munkavédelmi kesztyű esetében gyakran elég lehet csak nedves ronggyal letörölni, de ha erősen szennyeződött, akkor ajánlott enyhén szappanos vízzel tisztítani.
  • Szárításnál kerüljük a közvetlen napfényt és a forró hőforrásokat, mert ezek károsíthatják a kesztyű anyagát.

megfelelő karbantartás segít abban, hogy a kesztyűk továbbra is hatékonyan védjenek és kényelmet biztosítsanak viselőjüknek. Ne feledjük, hogy a gondoskodás hosszabb élettartamot eredményezhet kedvenc kerti vagy munkavédelmi kesztyűink számára.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése