Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia
Háztartási gép Vízmelegítő, bojler

Hajdu FT5 felső elhelyezésű, szabadkifolyású vízmelegítő

Hajdu FT5 felső elhelyezésű, szabadkifolyású vízmelegítő

Hajdu FT5 felső elhelyezésű, szabadkifolyású vízmelegítő

nagyításhoz kattintson a képre
 
Gyártó:
Hajdu

Cikkszám:
ft5

Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!


Leírás: Szabadkifolyású vízmelegítő, 5 literes, max. 80 fok(szabályozható), felfűtési idő 65 fokra 14/10 perc, tartozék csaptelep és csatlakozóvezeték, fehér műanyag burkolat, vízcsatlakozás: G1/2, 1,5 kW teljesítmény. Méret: 396x260x200 mm (mag. x. szél. x. mély.) A HAJDU Zrt. a tartályokra 5 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.


Megnézem a kategória többi termékét

Hajdu FT5 felső elhelyezésű, szabadkifolyású vízmelegítő

A kis helyigényű, falra szerelhető, szabadkifolyású, készülékek rendeltetése kisebb vízigények (konyhai mosogató, kézmosók) vízigényének kielégítése. A típusok csak egy vízvételi hely ellátására alkalmasak, és csak a gyártó által tartozékként hozzáadott csapteleppel működnek megbízhatóan (zuhanyzós, mosogató-kefefejjel ellátott csaptelep alkalmazása tilos). A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

A készülékek csak függőleges helyzetben szerelhetők fel. Az FT típusjelű vízmelegítők külső burkolata szögletes, az FN típusjelűeké lekerekített, formatervezett, anyaga magas fényű, fehér színű ABS műanyag.

A tárolótartály fiziológiailag semleges műanyagból készül, korrózióval szemben tökéletesen ellenáll.

A tárolók hőszigetelése polisztirol hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőntartását, illetve a minimális tárolási hőveszteséget. A készülékek igénytől függően 1,5 vagy 2 kW-os villamos fűtőteljesítményűek, ami lehetővé teszi a tárolt víz gyors felfűtését, illetve a folyamatos melegvízbiztosítást.

A kívánt vízhőmérséklet forgatógombbal állítható be, legfeljebb 80°C-ra. A hőmérsékletszabályozó "fagyvédelem" állásban 5 – 7°C-os vízhőmérséklet tartásával megóvja a használaton kívűli tárolót a téli fagykároktól.

A készülékek a vonatkozó szabványok (MSZ EN 60335-1, MSZ EN 60335-2-21) által előírt minden biztonságtechnikai és funkcionális követelményt kielégítenek.

A készülékek tartozéka: 1db. komplett, nyíltrendszerű csaptelep.

A HAJDU Rt. a tartályokra 3 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Kulcsszavak: hajdu, ft5, felső, elhelyezésű, szabadkifolyású, vízmelegítő, háztartási, gép, vízmelegítő, bojler, bojler, vízmelegítő

Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Ajánlat | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!