Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Fogyasztói garancia

Jótállási idő:
 

A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Weboldalunkon bruttó eladási árat tüntettük fel.)
 

A kötelező jótállás időtartama:

  • 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év,
  • 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein! (270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)
 

Valamint tájékoztatásul közöljük, hogy a 2021. január 1-től hatályos rendelet csak a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott, a rendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre írja elő a kötelező jótállás szabályait.

Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak. Másik kitétel, hogy csak akkor minősül fogyasztónak egy személy, ha a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül köt szerződést.

({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése