Kosár
Üres kosár
Kosár megtekintése
Termékeink

Bosch termékek

{{totalCount}} találat
Nincs találat.

Bosch márkaoldal

Bosch márka története és fejlődése

A Bosch márka története nem csak egy vállalat felemelkedését meséli el, hanem az innováció és a minőség iránti elkötelezettség krónikáját is. Kezdjük az elején!

A Bosch kezdeti évei

Az alapítás története több mint egy évszázadra nyúlik vissza, amikor Robert Bosch, egy fiatal mérnök döntött úgy, hogy saját vállalkozást indít. Az első műhelye gyertyák és magnók gyártására szakosodott, de hamarosan újító szellemének köszönhetően a cég új irányokba terjeszkedett.

Első termékek és innovációk között voltak az autóipari alkatrészek, amelyek hamar hírnevet szereztek a minőség és megbízhatóság terén. Ezek a korai sikerek alapozták meg a Bosch hosszú távú sikerét.

Bosch a globális piacon

A terjeszkedés és diversifikáció szakaszában a Bosch már nemcsak autóipari, hanem otthoni eszközök gyártásával is foglalkozott, így vált a mindennapok meghatározó márkájává. A jelentős mérföldkövek és eredmények során a cég innovációi, mint az ABS és az ESP rendszerek, forradalmasították az autózást.

Bosch termékek és szolgáltatások

Az otthoni eszközök terén a Bosch konyhai kisgépei és kerti eszközei tették könnyebbé és kényelmesebbé a háztartások mindennapjait. Az autóipari technológiák közül az elektromobilitás és az autóipari elektronika kiemelkedő példái annak, hogyan formálja a Bosch a jövőt.

Innováció és fenntarthatóság a Boschnál

A zöld technológiák és a megújuló energia felé való elmozdulás, valamint a fenntartható gyártási folyamatok bevezetése jelzi a Bosch elkötelezettségét a fenntartható jövő iránt.

Bosch a közösségben

A szociális felelősségvállalás és a különböző támogatások, valamint a kulturális és oktatási projektek tükrözik a Bosch társadalmi szerepvállalását.

A Bosch jövőképe és irányvonalai

A cég folyamatosan törekszik az újításra és technológiai előrelépésekre, hogy meghatározó szereplője maradhasson a jövő iparában.

Ez a rövid áttekintés csak egy kis részlet a Bosch gazdag történetéből és tevékenységéből. Azonban a lényeg világos: a Bosch márka a minőség, innováció és a fenntarthatóság szinonimája, amely folyamatosan formálja a jelenünket és a jövőnket.

GYIK

 1. Mikor alapították a Boscht?

  • A Boscht 1886-ban alapították Stuttgartban, Németországban.
 2. Milyen termékekről ismert a Bosch?

  • A Bosch számos termékről ismert, beleértve az otthoni készülékeket, autóipari alkatrészeket, elektromos szerszámokat és sok más terméket.
 3. Hogyan járul hozzá a Bosch a fenntarthatósághoz?

  • A Bosch többek között zöld technológiák fejlesztésével, fenntartható gyártási eljárások alkalmazásával és az elektromobilitás előmozdításával járul hozzá a fenntarthatósághoz.
 4. Van-e a Boschnak közösségi szerepvállalása?

  • Igen, a Bosch aktívan részt vesz szociális felelősségvállalási programokban, támogatja az oktatást és kulturális projekteket.
 5. Hogyan befolyásolja a Bosch a jövő technológiáit?

  • A Bosch az innovációs tevékenységein és kutatás-fejlesztési projekteken keresztül jelentős hatással van a jövő technológiáira, különösen az autóipar és a háztartási eszközök terén.

Legnépszerűbb termékek

Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések
Szűrések törlése

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Régi ár:
({{Rows.length}} db)
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}
Összes elem törlése