Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia
Világítástechnika Lámpa Éjszakai jelzőfény

Philips 717655316 szenzoros éjszakai fény, Repcsik

Philips 717655316 szenzoros éjszakai fény, Repcsik

Philips 717655316 szenzoros éjszakai fény, Repcsik

Philips 717655316 szenzoros éjszakai fény, Repcsik Philips 717655316 szenzoros éjszakai fény, Repcsik Philips 717655316 szenzoros éjszakai fény, Repcsik Philips 717655316 szenzoros éjszakai fény, Repcsik
nagyításhoz kattintson a képre
Philips
 
Gyártó:
Philips   

Cikkszám:
phi717655316repcsikfalilmpajjelifny

Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!


Leírás: A Philips és a Disney Repcsis éjjeli lámpája gyermeke kedvenc hősének aranyos képével megnyugtató biztonságot ad az éjszaka során. A mozgásérzékelő egyetlen mozdulatra bekapcsolja a visszafogott fényt. Elemmel működik, így ott helyezheti el, ahol szükség van rá.


Megnézem a kategória többi termékét

Philips 717655316 szenzoros éjszakai fény, Repcsik

Gyermekek számára
Ez a Philips és Disney gyerekszobai lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A gyerekszoba így az a hely lesz, ahol a gyerekek a kedvenc Disney-figurájuk társaságában tanulhatnak, játszhatnak és alhatnak. A lámpa úgy van kialakítva, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen.
 
Megnyugtatja a gyermekét éjszaka
Ez a Philips és Disney gyermekszobai lámpa a tökéletes éjszakai lámpa ahhoz, hogy a gyermeke biztonságban érezze magát. A beépített nappali és éjszakai mozgásérzékelő segítségével a gyermeke egyszerűen, egy egyszerű mozdulattal vagy csak a lámpa mellett elhaladva felkapcsolhatja azt. A gyermek ágya mellett elhelyezve ez az ideális tájékozódófény.
 
Kiváló minőségű LED-világítás
A lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli a gyermekszoba élénk színeit.
 
Meleg fehér fény
A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a lámpa meleg, fehér fényt ad a meghitt hangulathoz.
 
Elemmel működik: 2 db AAA elem, nem tartozék
Ez a lámpa 2 db AAA elemmel működik. Minden ilyen méretű elem használható. Ne keverje a különböző típusú elemeket; mindig ugyanazt a típust használja. A doboz nem tartalmazza az elemeket.
 
Nappali és éjszakai mozgásérzékelő
A mozgásérzékelő gondoskodik a gyermeke megnyugtatásáról éjszaka. Amikor az érzékelő mozgást érzékel, a lámpa automatikusan bekapcsol.

Kulcsszavak: philips, 717655316, szenzoros, éjszakai, fény, repcsik, világítástechnika, lámpa, Éjszakai, jelzőfény, izzó, led, fénycső, szalag, halogén

Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Akciók | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu  |  Levél küldés az ügyfélszolgálatnak
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!