Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia
Világítástechnika Okos világítás Fényforrás

Philips 7190255PH Hue LightStrip Plus EU/UK hosszabbító egység

Philips 7190255PH Hue LightStrip Plus EU/UK hosszabbító egység

Philips 7190255PH Hue LightStrip Plus EU/UK hosszabbító egység

Philips 7190255PH Hue LightStrip Plus EU/UK hosszabbító egység Philips 7190255PH Hue LightStrip Plus EU/UK hosszabbító egység Philips 7190255PH Hue LightStrip Plus EU/UK hosszabbító egység
nagyításhoz kattintson a képre
Philips
 
Gyártó:
Philips   

Cikkszám:
phi7190255phcollightstripplus

Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!


Leírás: A Philips Hue Lightstrip Plus 1 méteres hosszabbítás egyszerűen hozzákapcsolható meglévő Lightstrip Plus fénysorához. Alakítsa kedve szerint a fényt, bővítse a fénysort akár 10 méterre. Keltse életre szobáit a fehér fény különböző árnyalataival és akár 16 millió színnel.


Megnézem a kategória többi termékét

Philips 7190255PH Hue LightStrip Plus EU/UK hosszabbító egység

Növelje tetszés szerint a fényt
 
1 méternyi rugalmas fény, hosszabbítható és méretre vágható 
A hue Lightstrip Plus 1 méteres hosszabbító egység könnyedén csatlakoztatható a hue Lightstrip Plushoz. Szinte bármilyen formára alakíthatja, és a hátoldalán lévő ragasztószalag segítségével gyakorlatilag bármilyen szilárd felülethez rögzítheti. Szükség esetén méretre vághatja a csíkot az olló jelzések valamelyikénél. A Lightstrip Plust beépítheti a bútorokba, konyhai felső szekrények alá vagy kiemelheti az építészeti elemeket a lágy, indirekt fénnyel. A hue Lightstrip Plus a legsokoldalúbb és masszívabb fényforrás, amely életre kelti a helyiséget.
 
Magas fénykibocsátás a funkcionális és dekoratív használathoz
Az 1600 lumenes magas fénykibocsátásával és nagyszerű fénylefedettségével a teljes hosszán a hue Lightstrip Plus elegendő fényt biztosít, hogy dekoratív és funkcionális fényforrásként egyaránt használható legyen.
 
Játsszon a meleg fehértől kezdve a hideg fehérig terjedő fénnyel és 16 millió színnel
Játsszon a fénnyel, és válassza ki a hue alkalmazásból a 16 millió szín közül a hangulatához leginkább megfelelőt. A Philips hue Lightstrip Plus teljes körű színkonzisztenciát kínál, az elsőtől az utolsó hosszabbító egységig. Használja fel a kedvenc fényképét, és élje át újra azt a különleges pillanatot a színes fényfoltokkal. Mentse el kedvenc fénybeállításait, és hívja őket elő egyetlen érintéssel, amikor csak szeretné.
 
Hozza összhangba Philips hue fényeit a filmekkel és zenékkel
Terjessze ki az egész helyiségre a TV-nézés élményét, vagy emelje a játék élményét a következő szintre. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokra lehet képes a Philips hue által. Vagy szinkronizálja a fényt a kedvenc zenéjéhez, és élvezzen teljességében minden ütemet. Alakítson táncparketté bármilyen szobát, és legyen tanúja annak, hogyan reagál a fény a zenére. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és indítsa be a bulit a Philips hue segítségével.
 
A meleg fehér fénytől a hideg, ragyogó nappali fényig
Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz a gyönyörű, természetes fehér fényű lámpákkal. Az alkalmazást használva bármilyen árnyalatú fehér fényt beállíthat, a hűvös, stimulálóbb nappali fénytől kezdve a megnyugtató meleg fehér fényig. Vegye kezébe az irányítást, és állítsa be a hangulatot. Nem túl világosra. Nem túl sötétre. Úgy, hogy pont jó legyen.
 
Töltődjön fel, koncentráljon, olvasson és lazítson a fénnyel
A fény hatással van a hangulatunkra, viselkedésünkre, éberségünkre és a szokásainkra. Az alkalmazáson keresztül beállíthatja a pillanathoz illő fényt. A Philips hue segít feltöltődni, koncentrálni, olvasni és lazítani. Változtassa élvezetes pillanatok sorává a napi rutint. Érezze magát máshogy. Érezze magát jobban.
 
Bárhonnan vezérelheti a világítást
Bárhol is van, távolról irányíthatja a fényeket. Ellenőrizze, hogy nem felejtette-e el lekapcsolni a lámpákat, mielőtt elment otthonról, és kapcsolja fel a világítást, ha sokáig dolgozik. A geofencing technológiával világosság fogadhatja, amikor hazaér, vagy automatikusan ki is kapcsolhatnak a lámpák, ha elmegy otthonról. Mindennek az a célja, hogy egyszerűbbé tegye az életét, és okos, hasznos módon tegye nyugodttá.
 
Állítson be ütemezett világítást az egyszerű otthoni automatizálás érdekében
A Philips hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat.
 
Szabályozza a fényeket úgy, ahogy szeretné
Csatlakoztassa a Philips hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez, hogy működtetni tudja a lámpáit. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips hue-élmény érdekében.
 
Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat
Akár 50 lámpát és 10 lámpatestet is csatlakoztathat a Philips hue bridge-hez (nem tartozék). Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével vagy egy különálló bridge-et használva, majd lásson hozzá a Philips hue termékek hozzáadásához. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az intuitív Philips hue alkalmazás segítségével. A Philips hue a fényforrások alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön Philips hue termékére.
 
Műszaki adatok
 • Hálózati tápellátás: 220 V - 240 V
 • A lámpa teljes fényárama: 800 lm
 • Szabályozható fényerejű lámpatest
 • IP-kód: IP21 (függőlegesen csepegő víz ellen védett)
 • Védelmi osztály: II - kettős szigetelésű
 
További funkcióval/tartozékkal:
 • Szabályozható
 • Integrált LED
 • Színváltó (LED)
 • Tartozék teljesítményadapterrel
 • Szórt fényhatás
 • ZigBee Light Link
 • Univerzális csatlakozó
 
A termék méretei és tömege:
 • Magasság: 1,1 cm
 • Hosszúság: 100 cm
 • Szélesség: 0,3 cm
 • Nettó tömeg: 0,053 kg

 Gyártói termékismertető: www.philips.hu/c-p/7190255PH/hue-li...sz.-egyseg

Kulcsszavak: philips, 7190255ph, hue, lightstrip, plus, eu/uk, hosszabbító, egység, világítástechnika, okos, világítás, fényforrás

Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Akciók | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu  |  Levél küldés az ügyfélszolgálatnak
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!