Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia
Számítástechnika Hálózati eszköz Router

TP-LINK ARCHER AX23 router

TP-LINK ARCHER AX23 router

TP-LINK ARCHER AX23 router

TP-Link
 
Gyártó:
TP-Link   

Cikkszám:
tplarcherax23

Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!Megnézem a kategória többi termékét

TP-LINK ARCHER AX23 router

WiFi 6 Felgyorsít Mindent

A WiFi technológia legújabb generációja gyorsabb sebességet, kevesebb késést és nagyobb kapacitást eredményez, lehetővé téve több egyidejű kapcsolatot az otthoni hálózaton. TP-Link OneMesh™
Könnyedén Kialakíthat Egész Otthonos WiFi lefedettséget


Teljes otthoni Wi-Fi lefedetséget szeretne kiépíteni? Az Archer AX23 támogatja a OneMesh-t, hogy zökkenőmentes lefedettséget biztosítson az egész otthonában, megakadályozva a leszakadást és a késést a jelek között.

 

WPA3 - A Kiberbiztonság Új Szintje

A legújabb Wi-Fi biztonsági protokoll, a WPA3 új lehetőségeket kínál a személyes hálózatok kiberbiztonságának javítására. Biztonságosabb titkosítás a Wi-Fi jelszavaknál és fokozott védelem a nyers erővel való támadásokkal szemben.

Univerzális ISP támogatás

Európában vannak a legkülönfélébb kapcsolódási típusok, és ezt a TP-Link tudja. Az Archer AX23 az összes európai internetszolgáltatóval együttműködik a legtöbb hitelesítési módszer támogatásával, beleértve az Ön régiójában népszerű L2TP és PPTP módszereket .

Könnyű Telepítés és Használat

Akár az intuitív Tether alkalmazást, akár a TP-Link nagy teljesítményű webes felületét választja, percek alatt beállíthatja az Archer AX23 készüléket. A Tether alkalmazás lehetővé teszi a hálózati beállítások kezelését bármely Android vagy iOS eszközről .

Védje Gyermekeit

Blokkolja a nem megfelelő tartalmat gyermekei számára, és személyre szabhatja az időtartamot a jobb online szokások érdekében.

Értesítések Új Kapcsolódásokról

A telefonján értesítést kap, amikor új eszköz csatlakozik. Lecsatlakoztathat bármilyen gyanús eszközt, és blokkolja is azokat. Ilyen egyszerű.

Egyszerű Firmware Frissítés

Unja már a mauális firmware frissítést? Az OTA frissítések lehetővé teszik a firmware egyszerű frissítését egy kattintással a kezelőpanelen. Ha a biztonságát és a funkcióit mindig naprakészen szeretné tartani, kapcsolja be az automatikus ütemezést .

Kulcsszavak: tp-link, archer, ax23, router, számítástechnika, hálózati, eszköz, router

Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Ajánlat | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!