Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia
Háztartási gép Konyhai felszerelés Edény, sütőforma Serpenyő

Tefal C3840253 serpenyő, 20cm, XL INTENSE

Tefal C3840253 serpenyő, 20cm, XL INTENSE

Tefal C3840253 serpenyő, 20cm, XL INTENSE

Tefal
 
Gyártó:
Tefal   

Cikkszám:
tefc3840253

Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!


Leírás: A Tefal XL Intense Serpenyő a lehető legjobbat nyújtja az otthoni ételek - mint pl. a pirított zöldség, csirkehús, borjúkotlett, tökéletesen finom szaftos burgerek és még sok más étel - elkészítésénél. A rendkívül tartós, tapadásmentes felület kiváló élettartamot és egyszerű tisztítást eredményez és a tökéletes eredmények érdekében THERMO-SIGNAL™ technológiával rendelkezik - mindez nagyvonalú XL méretekkel, amely elegendő kapacitást biztosít az egész család számára történő főzéshez, minden nap és minden finom étel elkészítéséhez.


Megnézem a kategória többi termékét

Tefal C3840253 serpenyő, 20cm, XL INTENSE

Image
Hosszú élettartamú tapadásmentes felület
Ez a tapadásmentes felület a naponta ismétlődő főzéshez lett tervezve és akár kétszer olyan hosszú ideig bírja a Tefal termékek standard felületeihez képest. 
less
Image
100%-ban bevált és letesztelt biztonságos tapadásmentes felület
0 % PFOA, 0 % ólom. 0 % kadmium. Minden új terméksorozatnál szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. A mérhető határértéken felül semmilyen anyagkibocsátás nem észlelhető. 
less
Image
THERMO-SIGNAL™
A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek. 
less
Image
Rendkívül nagy sütő serpenyő
Különlegesen mély sütő serpenyő bőséges adagok készítéséhez és végtelenül sok számú recept elkészítéséhez. 
less
Image
Hőeloszlást biztosító edényalj
A hőeloszlást biztosító edényaljnak köszönhetően a hő egyenletesen eloszlik az egész serpenyőben a kiváló és egyenletes főzési eredmények érdekében. 
less
Image
Tartós fogantyú hosszú élettartammal
A hézagmentes illesztéssel készült tartós fogantyú sokáig tartó teljesítményt biztosít, a továbbfejlesztett ergonómia pedig stabilitást és kényelmes tartást biztosít a serpenyőnek. 
less
Image
Teljesen kompatibilis minden típusú tűzhellyel, kivéve az indukcióssal.
Teljesen kompatibilis minden típusú tűzhellyel - gáz, elektromos és kerámia tűzhellyel - kivéve indukcióssal. 
less
Image
Franciaországban gyártva
A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával. 
less
Image
Tefal, világelső a konyhai edények terén*
A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
*A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok. 
less
Image
EKO-TIPP: Energiatakarékos főzés 
A továbbfejlesztett THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a tökéletes sütéshez szükséges pontos hőmérsékletet, amellyel elejét veszi az edény sütés előtti hosszú ideig tartó felmelegítéséből eredő energiapazarlásnak. 
less
Image
EKO-TIPP: Gyorsabb eredmények a főzésnél
Ha az alapanyagokat apróbb darabokra szeleteli, az étel gyorsabban megfő, így ezzel időt és energiát takarít meg. 
less
Image
EKO-TIPP: Takarítson meg energiát a főzésnél
A főzésnél győződjön meg arról, hogy a tűzhely méretéhez megfelelő méretű edényt használja, annak érdekében, hogy az edényalj lefedje a főzőfelületet. Ily módon energiát takarít meg minden főzésnél. 
less
Image
EKO-TIPP: A környezetet kímélő főzés:
A Tefal terméksorozata lehetővé teszi a hozzáadott zsír nélküli főzést. Ez nem csak az egészsége szempontjából fontos, hanem a környezetet is kíméli vele. Az állati eredetű fehérjefogyasztás korlátozása kulcsfontosságú a környezet terhelésének a csökkentése terén. Ez többek között az olyan tejtermékeket is érinti, mint pl. a vaj. 
less
Kulcsszavak: tefal, c3840253, serpenyő, 20cm, xl, intense, háztartási, gép, konyhai, felszerelés, edény, sütőforma, serpenyő

Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Ajánlat | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!