Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia
Háztartási gép Porszívó, takarítógép Robotporszívó

Rowenta RR6925 Smart Force Essential robotporszívó

Rowenta RR6925 Smart Force Essential robotporszívó

Rowenta RR6925 Smart Force Essential robotporszívó

nagyításhoz kattintson a képre
Rowenta
 
Gyártó:
Rowenta   

Cikkszám:
rowrr6925

Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!


Leírás: Technológia: Forgó középső kefe, Kefe típusa: Hajkefe, Oldalsó kefe: 2, Cyclonic Technology hatékony légáramlat rendszer: NEM, Motorizáltság: Univerzális motor, Teljesítményszintek: 1, Térképező funkció: NEM, Több szobát is kezel: NEM, Távolságmérő rendszer: Elülső érzékelők, Lépcsőérzékelő rendszer: Igen: 3 lejtő érzékelő, Virtuális falak: Nem, Akkumulátor típusa: Lítium-ion, Működési idő (min. pozíció): akár 150 percig, Újratöltési idő: 6 óra, Újratöltés típusa: Dokkoló, Intöltő: IGEN, Feltöltés utáni automatikus újraindulás: NEM, Vezérlőrendszer: Igen: távirányító, Porszákos kapacitás: 0,25, Portároló-telítődés jelző: NEM, Ionizáló: NEM, Beszélő robot: Nem, Zajszint: 65, Hordozó-fogantyú: NEM, Méretek: 32,5 x 8


Megnézem a kategória többi termékét

Rowenta RR6925 Smart Force Essential robotporszívó

A legjobb segítőtárs a takarításnál!

A Rowenta Smart Force™ Essential önálló robotporszívó, amely a kemény felületű padlókon könnyedén leszámol a porral és a szennyeződésekkel. Könnyen kezelhető, nagy hatékonyságú automata porszívó. A kiváló technológia és a felhasználóbarát mivoltának köszönhetően kiváló eredményeket érhetünk el a takarításban. Nélkülözhetetlen segítőtárs a kemény padlók tisztításánál.

A termék méretei
Image
Ajándékozzon magának szabadságot az automatikus takarításnak köszönhetően
A kemény padlókon alkalmazható, praktikus technológiával felszerelt automata porszívónak köszönhetően a kellemetlen házimunka szórakozássá válik. 
less
Image
Hatékonyan tisztítja az összes kemény padlótípust
A nagy hatékonyságot az aktív motoros keféknek, a sarkok tisztítására szánt két oldalsó kefének és a port könnyen felszívó légáramnak köszönhetően éri el. 
less
Image
3 takarítási mód
A Random, Random Room és az Edge takarítási mód, valamint a légáram, ami könnyen felszívja a port, tökéletes segítőtárssá teszi a robotot mindenfajta takarításnál. Tagolt belterek esetében, ha gyors, legfeljebb 30 percig tartó takarítást szeretne végezni, alkalmazza a Random, vagy esetleg a Random Room takarítási módot A falak és padlószegélyek melletti takarításra az Edge mód szolgál. Mindhárom takarítási mód az Ön szükségleteinek megfelelően működik, így használatukkal tökéletesen tisztává varázsolhatja otthonát. 
less
Image
Biztonságosan és könnyen navigálható.
3 kulcsfontosságú elem, amelyek lehetővé teszik a robot számára, hogy kikerülje az akadályokat: infravörös érzékelők, ütközés- és leesés elleni szenzorok, amelyek észlelik az akadályokat és a készüléket megóvják a leeséstől 
less
Image
Lítium-Ion akkumulátor technológia
Kompakt és ellenálló dizájn, csupán kéznyújtásnyira. A lithium technológiának köszönhetően az elemek hosszabb élettartamúak és akár 150 perc üzemelési időt is biztosítanak 
less
Image
A hét minden napjára beprogramozható
A tervező rendszer 7 programot tartalmaz, amellyel a hét minden egyes napjára beállítható a takarítás, annak érdekében, hogy egy szem por sem maradjon a lakásban. 
less
 
Elindítás és megállítás a szükségleteknek megfelelően
A praktikus és egyszerű takarító partner kétféle módon kezelhető: a készüléken található be- és kikapcsoló nyomógomb segítségével vagy az ergonomikus, kijelzős távirányítóval, amellyel ezenkívül a robotporszívó összes funkciója is kezelhető. 
less
Kulcsszavak: rowenta, rr6925, smart, force, essential, robotporszívó, háztartási, gép, porszívó, takarítógép, robotporszívó

Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Ajánlat | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!