Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia
Háztartási gép Porszívó, takarítógép Robotporszívó

Navon RELAX CLEAN & WASH robotporszívó felmosó funkcióval

Navon RELAX CLEAN & WASH robotporszívó felmosó funkcióval

Navon RELAX CLEAN & WASH robotporszívó felmosó funkcióval

nagyításhoz kattintson a képre
NAVON
 
Gyártó:
NAVON   

Cikkszám:
navrelaxcleanwash

Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!


Leírás: Wi-Fi elérhetőség. Letölthető applikációval indítható és monitorozható robot porszívó. Android és iOS kompatibilitás. Szívóteljesímény: 25-40 W. Méret: 350 x 87.5 mm. Súly: 2.9 kg. Távirányító: Van. Zajszint: 65 dB. Akkumulátor típusa: Lithium-ion 2200mAh. Dokkoló állomás, merülés esetén automatikusan visszatér a töltőállomásra. Programozhatóság. Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés. Beépített navigáció és giroszkóp. Navigáció: Szisztematikus. Töltési idő: 3-5 óra. Átlagos működési idő: 90 -120 perc. Programozható: igen. Kijelző: LED. Szűrő típusa: HEPA. Portartály űrtartalom: 0,9 l. Felmosó funkció (tartály mérete 0,5 liter). Felhasználási terület: Háztartási. Maximális takarítási terület: max. 80-100 m2. Extra funkció: nedves és száraz feltörlés. Kezelő felület: nyomógombos. Haladás logikája: szisztematikus.


Megnézem a kategória többi termékét

Navon RELAX CLEAN & WASH robotporszívó felmosó funkcióval

Navon Relax Smart robotporszívó jellemzői:

A NAVON Relax Smart robotporszívó különösen kedvelt a magyar vásárlók körében, mert egyszerre több feladatra is megoldást nyújt. Sokan keresik a kemény padlófelületek nedves takarítására is alkalmas robotokat. A NAVON Relax Smart pedig egy teljes értékű robotporszívó is, és rendelkezik mobilapplkiációval is, így távolról is kapcsolatban tudunk maradni robotporszívónkkal. Miért ne választanád ezt a 3 az 1-ben hibrid robotot, ráadásul kategóriájában nagyon kedvező áron


Miért nevezzük hibridnek?

A NAVON Relax Smart készülék egy robotban, egy robot áráért három funkciót is képes ellátni:


1. porszívózás (a főkefe miatt szőnyeg takarítására is ajánljuk)

2. nedves feltörlés és porszívózás egyidejűleg

3. száraz feltörlés és porszívózás egyidejűlegRajtad múlik, hogy melyik funkciót választod ki attól függően, hogy éppen melyik helyiségben, mikor és milyen céllal használod a robotot. A multifunkcionális működés miatt a NAVON Relax Smart robotot bátran használhatod bármilyen típusú padlón. Feltakarít mindent, a port, a hajszálakat, az állatszőrt és már allergéneket akár a kerámiaburkolatról, akár a szőnyegekből. Automatikusan és önállóan dolgozik, majd visszatér a töltőállomására és megkezdi a 4 órás feltöltést.

 

Könnyű kezelni

A NAVON Relax Smart robotot az is tudja használni, aki csak most kezd ismerkedni a robotokkal. A robotporszívó bekapcsolása után ki kell választani, hogy melyik takarítási mód induljon el. Ki tudjuk jelölni az automatikus, a szegély, a szpot és zig-zag mintájú takarítási módot. Ha nedves vagy száraz feltörlő funkciót is szeretnél használni, gondoskodnod kell a mikroszálas mop felhelyezéséről, illetve a víztartály feltöltéséről és behelyezéséről. Ettől sem kell megijedni, nem egy nagy ördöngösség, nem lehet elrontani. Nedves feltörlés közben a robot a kis portartályban gyűjti össze a nagyobb méretű szemetet.


Navon Relax Smart robotporszívó

Helyet és időt takarítasz meg

Időt takarítasz meg. Ezt nagyon nem kell magyarázni, hiszen végre valaki elvégzi helyetted a takarítást. Te addig is tudsz mást csinálni, vagy éppen pihenni. Helyet is megtakarítasz, hiszen egy robotporszívó sokkal kisebb helyen elfér, mint egy normál porszívó, és ráadásul egy készülékben két robot tudását vásárolod meg.


Intelligens robotporszívó

A NAVON Relax Smart intelligens tulajdonságaival kényelmünket szolgálja. Könnyen áthalad 1.5 cm-nél alacsonyabb akadályokon szuper széles (2.5 cm) kerekein. Ez segíti abban is, hogy a víztartály használatakor a robot meg ne csússzon a nedves felületeken. Két szűrő gondoskodik arról, hogy a kiáramló levegő garantáltan tiszta legyen, a HEPA szűrő még a legapróbb szemcséket is felfogja. A leeséségátló és az egyéb infraszenzorokkal látták el a robotot, hogy ne essen le a lépcsőkről, illetve hogy az akadályokat is biztonságosan tudja kezelni.


Nagykapacitású portartály és víztartály

A NAVON Relax Smart extra nagy portartállyal kerül forgalomba (űrtartalma 0.9 l), a robot maximális működési ideje pedig 90-120 perc között van szívási erősségtől függően. A nagy portartálynak (és az akkumulátornak) köszönhető, hogy a robotporszívó ilyen hosszú ideig megbízhatóan tud működni.

 

A dobozban található egy intelligens víztartály is (űrtartalma 0,65 l), amelyben egy szelep szabályozza a víz kiáramlási sebességét. Így nem kell félned attól, hogy a víz egyszer csak elönti a lakást takarítás közben.

 

Kényelmes

Az automatikus töltés, az előre programozható takarítás, az infra távirányító mind a te kényelmedet szolgálja. A robotporszívó tökéletes eszköz arra, hogy az elfoglalt vagy elfáradt emberek másra tudjanak fókuszálni, miközben a robotporszívó megteremti azt a tisztaságot, amit szeretnének.

Ha olyan energia- és időtakarékos segítőtársat keresel, ami a kemény padlófelületeken, a szőnyegeken és más típusú padlóburkolatokon is helyt áll, akkor a NAVON Relax Smart hibrid robotporszívó a te választásod. Mert téged szolgál.

Nedves feltrölő funkció


A Navon Relax Smart robotporszívója nem csak takarítani, de nedvesen feltörölni is képes. A nedves feltörlő funkció szabályozza a felmosáshoz szükséges nedvességet, úgy adagolja a folyadékot, hogy a padló szennyezettségéhez mérten optimális legyen annak mennyisége. A legjobb eredmény érdekében a készülék két rongyot is használ, az egyik nedvesít és feltöröl, a másik pedig feltöröl és szárít. A funkció használata közben a robot söpör és porszívózik is.

Kulcsszavak: navon, relax, clean, &, wash, robotporszívó, felmosó, funkcióval, háztartási, gép, porszívó, takarítógép, robotporszívó

Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Akciók | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu  |  Levél küldés az ügyfélszolgálatnak
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!