Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia
Számítástechnika Nyomtatókellék Xerox

Xerox


Melyiket érdemes megvásárolnom? A leírás megtekintéséhez kattintson ide!

GaranciaLevél

 

A Xerox Magyarország Kft. garantálja, hogy minden általa forgalomba hozott Xerox lézer toner kazetta hibamentesen üzemel, amíg ki nem ürül.

Bármely Xerox lézer toner kazetta, amelyik akár anyagában akár a nyomatminőség tekintetében a garanciaidő alatt hibásnak bizonyul, az térítésmentesen kicserélésre kerül.

A Xerox továbbiakban azt is garantálja, hogy normál használat esetén a Xerox lézer toner kazetták nem okoznak kárt, illetve az átlagosnál nagyobb mértékű kopást vagy elhasználódást abban a nyomtatóban, amelyhez tervezték. A Xerox lézer toner kazetta használata során bekövetkezett nyomtató-megrongálódásból származó reklamáció esetén kielégítően bizonyítani kell, hogy a sérülést a Xerox lézer toner kazetta használata okozta. A reklamációnak tartalmaznia kell egy, a hivatalos szerviz arra jogosult személye által kiállított és aláírt írásos állásfoglalást. Jogos reklamáció esetén a felmerülő javítási költségeket természetesen Xerox Magyarország Kft. vállalja.

A garancia érvényét veszti, ha a kazettát szétszerelték, vagy bizonyíthatóan nem az előírt módon került tárolásra illetve felhasználásra.

A Xerox felelőssége a csere vagy visszatérítés mértékéig terjed a leírt módon.
Egyéb kiegészítés a garanciához nem fogadható el.A XEROX forgalmaz felújított patronokat/tonereket HP illetve CANON nyomtatókhoz, multifunkciós készülékekhez, ezek sokszor lényegesen olcsóbbak mint a gyáriak, de például bizonyos funkciók ( töltöttségi szint mutatás, alacsony töltöttségnél jelentkező figyelmeztetés ) - gyári chip hiányában - nem működnek, ezektől eltekintve a XEROX termékei teljes értékűek.

 


 Szűkítsen alkategória szerint:
  Bruttó ár (tól-ig): -   


Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Ajánlat | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!