Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia
Háztartási gép Légkondicionáló, klímaberendezés

Légkondicionáló, klímaberendezés

A légkondicionáló berendezések egyre inkább elterjednek az otthonokban is, nem csak az irodákban. A kínálatunkban főként egyszerűen beépíthető típusok találhatók.

Melyiket érdemes megvásárolnom? A leírás megtekintéséhez kattintson ide!

 

Rövid ismertetés és fogalom magyarázat a légkondícionálókról:
Inverter-vezérlés:

Az inverter egy áramátalakító eszköz, amely elektronikus úton szabályozza egy készülék áramellátásának feszültségét, áramerősségét és frekvenciáját. Egy inverteres légkondicionálóban ez az áramkör szabályozza a kompresszor fordulatszámát - és így a légkondicionáló teljesítményét. A frekvencia emelésével nő a teljesítmény, csökkentésével kisebb lesz a teljesítmény is. Ezáltal az inverteres légkondicionálók sokkal finomabb hőmérséklet-szabályozást biztosítanak, mint az inverter nélküli modellek. Amint bekapcsolják az inverteres légkondicionálót, pontosan azt az energiamennyiséget biztosítja, ami a szoba gyors hűtéséhez vagy felmelegítéséhez szükséges. Ezáltal az inverter nélküli modellekhez képest kb. negyedannyi idő alatt éri el a beállított hőmérsékletet. Tehát nem sokkal azután, hogy hazaérkezik egy forró nyári napon vagy egy csípős téli reggelen, máris a kényelmi hőmérsék­letet élvezheti. A korlátozott energiaforrások optimális kihasználása érdekében az inverteres légkondicionálók inverter áramkört tartalmaznak, amely hatékony működést biztosít. A hőcserélő és a kompresszor továbbjavított teljesítménye, a pontos mikroszámítógépes vezérlés és más fejlesztések biztosítják a hatékonyság drámai javulását, így miközben a légkondicionáló gyorsan és rugalmasan működik, kevesebb áramot fogyaszt. Egy inverteres légkondicionálóval mindig kényelemben érezheti magát. Miután gyorsan eléri a beállított hőfokot, pon­tosan beállítja a kimeneti teljesítményt az állandó hőmérséklet fenntartása érdekében, így nincs kényelmetlen hőmérséklet-ingadozás, és az áram­felhasználás is hatékonyabb. A kimeneti teljesítmény széles tartománya biztosítja a kényelmes hőmérsékletet akkor is, ha a szobában nő az ott tartózkodók száma. Maximális teljesítménnyel pedig az inverteres légkondicionáló kényelmes meleget nyújt a leghidegebb teleken is.
e-ion légtisztító rendszer:
e-ionokat bocsát ki, hogy összegyűjtse a port, és semlegesítse a levegőben lévő baktériumokat és penészt. A pozitív töltésű mega filter magához vonzza a port, és teljesen megtisztítja a szobát.
Ion frissítő:
Köztudott, hogy az olyan helyek, amelyek negatív ionokban gazdagok, mint pl. a vízesések környéke, vagy az erdők belseje, felfrissítő hatással vannak az emberekre.
Patrol Senzor:

Megfigyeli a levegőt a légkondicionáló működése, illetve kikapcsolt állapota közben is. Ha szennyezést észlel, azonnal elindítja a légtisztítási funk­ciót a helyiségben.

 Szűkítsen alkategória szerint:
  Bruttó ár (tól-ig): -   


Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Ajánlat | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!