Hol keressen?

kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia

Leértékelt áruk

LEÉRTÉKELT Evolveo ROBOTREX H9 robotporszívó

LEÉRTÉKELT Evolveo ROBOTREX H9 robotporszívó

LEÉRTÉKELT Evolveo ROBOTREX H9 robotporszívó

nagyításhoz kattintson a képre
 
Gyártó:
Evolveo
Várható beérkezés:
raktárrólCikkszám:
evorobotrexh9_1

Leértékelt ár:
70.989 Ft  (55.897 Ft + ÁFA)

kosárba

Leírás: Kipróbált termék.

Vezérlés magyar nyelvű mobilalkalmazással, SMART giroszkópos navigáció, prémium üvegfelület karcolás ellen, vizes feltörlés XXL moppal, feltörlés száraz XXL moppal a finom por eltávolításához, középső TURBO kefe és oldalsó kefepár, takarítás megadott időre történő megtervezésének lehetősége (késleltetett takarítás), háromszintű szűrés: elsődleges szűrő, másodlagos szűrő és HEPA szűrő, ami a legfinomabb port és szennyeződést is felfogja, porzsák nélküli működés, modern és csendes, 28 W teljesítményű NIDEC BLDC motor hosszú élettartammal, akár 1800 Pa erősségű szívóteljesítmény, háromféle szívóteljesítmény, automatikus töltés a töltőállomáson, 100-120 percnyi működés egy feltöltéssel, nagy kapacitású 2 500 mAh Li-ion akkumulátor, a lépcsőről való leesést és az ütközést meggátló szenzorok, infravörös távirányító LED-es kijelzővel, a portartály kapacitása 600 ml, a portartály kapacitása 350 ml.Megnézem a kategória többi termékét

LEÉRTÉKELT Evolveo ROBOTREX H9 robotporszívó

ROBOTPORSZÍVÓ NEDVES FELTÖRLÉS LEHETŐSÉGGEL

A SMART giroszkópos navigáció és a takarítandó felület cseh nyelvű mobilakalmazás segítségével történő könnyű ellenőrzése garantálja, hogy otthonát könnyen és kiváló minőségben kitakaríthassa. Az okos navigációnak köszönhetően a porszívó nem megy át újra ugyanazokon a helyeken, így gyorsan kitakarítja tagolt lakását vagy házát, és a takarítás befejeztével visszatér a töltőalapzatra. A nagy kerekek és az erős motorok lehetővé teszik, hogy akár 15 mm-nél magasabb akadályokat is leküzdjön, így akár a fa küszöbökön is át tud haladni.


Mobilalkalmazás magyar nyelven

A porszívó wifi-modullal van ellátva, amivel csatlakozik otthoni hálózatához, és telefonja vagy táblagépe mobilalkalmazásán keresztül bárhonnan vezérelni tudja a porszívót. Az alkalmazás lehetővé teszi a porszívó könnyű kezelését, pl. különböző takarítási üzemmódokban történő elindítását, a szívóerő három szintjének beállítását, a már kitakarított felület ellenőrzését egy virtuális térképen, a tervezett takarítás beállítását vagy a porszívó megtalálását. Emellett tájékoztatja Önt az akkumulátor töltöttségi szintjéről vagy arról, hogy pillanatnyilag milyen állapotban van a porszívó. A mobilalkalmazás magyar nyelvű, és Android ill. iOS operációs rendszer alatt használható.


SMART giroszkópos navigáció

A SMART giroszkópos navigáció jelentősen csökkenti az ismételt áthaladást, jobb tájékozódást tesz lehetővé a térben, és ezzel rendkívül lerövidíti a takarításhoz szükséges időt. A porszívó ennek köszönhetően szinte 100%-ban lefedi a takarítandó felületet, és magától felismeri, hol van már kitakarítva, befejezi a takarítást, és visszatér a töltőalapzatra.

 

Tökéletes takarítás vizes feltörléssel

A porszívó 350 ml-es kivehető víztartállyal és mikroszövet moppal is rendelkezik, ami egy feltöltéssel több mint 200 m2 padlófelület kezelését teszi lehetővé. Ráadásul ebben az üzemmódban is folyamatosan működnek a forgókefék, így képesek felseperni a szennyeződéseket a padlóról, és még hatékonyabb takarítást tesznek lehetővé. Az intelligens elektronikus rendszer túlzott nedvesítés nélkül biztosítja a folyamatos vízadagolást, így fapadlóhoz és parkettához is használható.

 

Középső kefe és oldalsó kefepár a tökéletes takarítás érdekében

A forgó középső kefe még három gumi lamellával is fel van szerelve, amelyek gondoskodnak a szőnyegek és a sima padló kiváló minőségű porszívózásáról, és az antisztatikus oldalsó kefepárral kombinálva megtisztítják a bútorok körüli és a fal melletti tereket, a helyiség sarkait és minden egyéb nehezen elérhető helyet.


Háromféle szívóteljesítmény

A robotporszívó az elindított takarítási üzemmód szerint három előre beállított szívóteljesítmény-fokozattal rendelkezik, és ezeket a fokozatokat szükség szerint lehet módosítani. Így az erősen szennyezett helyeken bekapcsolhatja a legerősebb teljesítményt, kisebb szennyeződés esetén, vagy ha éppen kedvenc műsorát nézi a TV-ben, akkor választhatja a legalacsonyabb teljesítményt.

 

Tervezett takarítás

A porszívó bármilyen időtartamú takarítás megtervezését lehetővé teszi a hét bármely napjára, így a takarításhoz nincs szükség az Ön jelenlétére.


Modern BLDC motor

A beleépített BLDC motor hosszabb élettartamot, nagyobb megbízhatóságot, halkabb működést és főleg takarékosabb üzemelést tesz lehetővé, mint a konkurens modellek által használt klasszikus motorok.HEPA szűrés

Háromfokozatú szűrés HEPA szűrővel, amely segít felfogni a finom port, az allergén atkákat vagy az állati allergéneket. Megakadályozza, hogy az apró porrészecskék visszakerüljenek a levegőbe. A porszívó karbantartása nagyon egyszerű, és működtetéséhez nincs szüksége kivehető papírzacskóra. A szűrő tisztítható és újra használható.


Esés- és ütésérzékelők

Porszívó a lépcsőről való leesést és az ütközést meggátló érzékelőkkel van ellátva. Az érzékelők így megakadályozzák, hogy a porszívó leessen a lépcsőről vagy egy emelvényről, és megvédik mind bútorait, mind a porszívót az ütéstől és sérüléstől.


Nagy kapacitású akkumulátor

A nagykapacitású, 2 055 mAh Li-Ion akkumulátor hosszú ideig biztosítja a takarításhoz szükséges energiát. Ez az egyik legmodernebb akkumulátor, amely nem igényel formázást. A porszívó speciális védelemmel van ellátva, amely a töltés végeztével befejezi az energiafelvételt, így megakadályozza az akkumulátor túltöltését. A takarítás befejezése után a robot automatikusan visszatér a töltőalapzatra és tölteni kezd.

Kulcsszavak: leÉrtÉkelt, evolveo, robotrex, h9, robotporszívó, háztartási, gép, porszívó, takarítógép, robotporszívó

Átvétel
Budapesten ügyfélszolgálatunkon
ingyenes!
Kiszállítás díjai erre a termékre:
Szállítási díjakért és feltételekért kattintson ide
Országos házhozszállítás
bruttó
1.199 Ft
Átvétel az Ön által választott átvételi pontban: bruttó
899 Ft

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.
Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Akciók | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu  |  Levél küldés az ügyfélszolgálatnak
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!