kosár tartalma:
Az Ön kosara üres!
részletek

eBolt.hu Internetes Áruház

Bejelentkezés
Kosár
Szerződési Feltételek
Adatvédelem
Ügyfélszolgálat
Megközelíthetőség
Rendeléskövetés
Garancia

Súgó

Üdvözöljük Önt az eBolt.hu Magyarország Zrt. internetes áruházában!

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges, azonban így Ön nem rögzítheti igényeit sem. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldal tetején látható fülek segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap, amely rendezhető. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található.A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.Az oldal jobb felső sarkában található a Sitemap funkciót jelző gomb, amelyre kattintva láthatóvá válik az egész áruház szerkezete. A Sitemap segítségével egyetlen kattintással megtekintheti az áruházban szereplő termékcsoportokat. Ha ezt a funkciót választja mindössze néhány kattintással eljuthat a kívánt termék szintjére. 

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább. Az INFORMÁCIÓ gomb segítségével Ön a vásárlás bármely fázisában tájékozódhat az áruház szolgáltatásairól. A lap bal felső sarkában található eBolt LOGO a főoldalra vezet vissza. 


Keresési lehetőségek

  • A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban. 
  • GYÁRTÓ SZERINTI KERESÉS: Ha a termék gyártója alapján szeretné megtalálni a terméket a Gyorskeresés funkció mellett található legördülő menüből választhat gyártót, és kilistáztathatja az egyes gyártók áruházban szereplő termékeit.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Ezt a lap jobb felső sarkában lévő gomb segítségével teheti meg. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. A kosár gombra kattintva adhatja fel rendelését, és itt van lehetősége módosítani vagy törölni a kosara tartalmát. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.Bejelentkezés | Kosár | Sitemap | Súgó | Ajánlat | Főoldal | Szállítási költségek táblázata | Hírlevél

eBolt Műszaki Áruház  |  e-mail: info@ebolt.hu
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 308-72-36 (nyitvatartási időben)

Átváltás a mobil verzióra!